Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
21|02|2019 10:42
SHARE
DANCE CONVENTION

To μεγαλύτερο συνέδριο χορού στην Ελλάδα επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά


Το NMDF Dance Convention, το πρώτο και μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο χορού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο ΟΑΚΑ, στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2019.

14 dance experts, 25 master classes και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν χορευτές όλων των επιπέδων, αλλά και όσους αγαπούν τον χορό, σε ένα επικό τριήμερο γεμάτο κίνηση, μουσική και πάρτι!

Εξαιρετικοί χορευτές, σκηνοθέτες, χορογράφοι και performers είναι οι δάσκαλοι της μεγάλης αυτής διοργάνωσης και ο καθένας έχει τις δικές του περγαμηνές.

Η Nika Kljun ζει στο Λος Αντζελες και συνεργάζεται με ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως Beyonce, Jennifer Lopez, Ne-yo, Pitbull, T-Pain, One Direction, Cher Lloyd, Jessica Sanchez, Donna Summer, Kaya Jones, Gina Katon, Matt Pokora, Herb Alpred, Macy’s fashion tour, Monsters of hip hop και άλλοι. Ο Brian Friedman, θεωρείται μύθος για την χορογραφία περιζήτητος δάσκαλος για την Britney Spears κι ακόμη τους Justin Bieber, Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera, Rihanna. Ο αμερικανό αφρικανός Philip Ladaniel Wright, η Delaney Glazer όπου τα τελευταία χρόνια έχει ταξιδέψει στον κόσμο με πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες από την πρώτη της περιοδεία με την Helene Fischer, στο Purpose World Tour του Justin Bieber, και πιο πρόσφατα στην περιοδεία Heartbreak on a Full Moon του Chris Brown, η ηθοποιός και χορευτρια bandman soyperman me megalh epityxiaJade Chynoweth, ο Jake Kodish μοναδικός στο Popping και στο Contemporary hip hop, ο Andrey Boyko περίφημος ρώσος χορευτής και χορογράφος, η Nicole Kirkland η οποία έχει χορογραφήσει τους Prince, Gwen Stefani, Nicole Scherzinger, Iggy Azalea & πολλούς άλλους, ο Yanis Marshall με συμμετοχή στο τσίρκο του Ηλιου, ο CJ Salvador με τη συμμετοχή του στην περιοδεία της Selena Gomez, ο Ιρλανδός Zacc Milne που συνεργάζεται με τους ImmaBeast, ο Dexter Carr ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Joss Stone, την Katy Perry, την Kelly Rowland και την Beyonce, και ο Kirill Tsyganou όπου στην ηλικία των 18 ετών μετακόμισε στη Μόσχα και εντάχθηκε στο studio NEW YORK Dance όπου δίδαξε μαθήματα σε περισσότερες από 30 πόλεις της Ρωσίας ως προσκεκλημένος χορογράφος.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η ομάδα του Nick Marianos Dance Factory θα υποδεχτεί χορευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα dance event αφιερωμένο στην υψηλού επιπέδου διδασκαλία χορού από παγκοσμίως καταξιωμένους δασκάλους. Μετά από τη σαρωτική επιτυχία του 2ουNMDF Dance Convention, το φετινό συνέδριο θα στεγαστεί στην Αίθουσα ‘Γ. Κασσιμάτης’ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να φιλοξενηθούν ακόμα περισσότεροι συμμετέχοντες και να οργανωθούν ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις.

Η ραγδαία ανοδική πορεία του NMDF Dance Convention οδηγεί τον Νίκο Μαριάνο, εμπνευστή και δημιουργό του event, ολοένα και πιο κοντά στην επίτευξη του βασικού του στόχου, ο οποίος θέλει να καθιερώσει, μαζί με την ομάδα του, την Ελλάδα ως πρότυπο προορισμό στην εκπαίδευση χορού.

Τον στόχο αυτό στηρίζουν φέτος η Sugar free & IEK AKMH ως μέγα χορηγoί καθώς και οι Nestlé Fitness, Matcha Ninja, OWL CLOTHES και HappyBlender.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nmdfconvention.com ή τηλεφωνήστε στο 210-8986101.

Ποιος είναι ο Νίκος Μαριάνος;

Δυναμισμός, πάθος, αποφασιστικότητα. Ο Νίκος Μαριάνος χορευτής, χορογράφος, δάσκαλος, σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής, επιχειρηματίας, ηγέτης σε ομάδα είναι ο δημιουργός ορισμένων από τα μεγαλύτερα live events στην Ελλάδα.

Μια προσωπικότητα έντονη, τολμηρή, δημιουργική. Γνωστός ως «ο χορογράφος των διασημοτήτων», κυρίως εξαιτίας της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στα μουσικά βίντεο κλιπ, μιούζικαλ και τηλεοπτικές παραγωγές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο Νίκος Μαριάνος, έχει βάλει στο επίκεντρο της ζωής του τον χορό.

Η αγάπη του για το χορό και ο ενθουσιασμός του για να κάνει τον κόσμο να χορεύει τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει τη δική του σχολή χορού, την Nick Marianos Dance Factory, η οποία έχει γίνει το σπίτι μιας ελίτ ομάδας δασκάλων χορού.

Επιπλέον, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του NMDF Dance Convention – του πρώτου και μεγαλύτερου ετήσιου Συνεδρίου Χορού στην Ελλάδα, που φιλοξενεί τους κορυφαίους δασκάλους χορού από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Νίκος εξελίσσεσαι διαρκώς. Χορεύει και εργάζεται στον δικό του ρυθμό θέλοντας να κάνει το NMDF μία παγκόσμια δύναμη.

O Nίκος Μαριάνος από τον Νίκο Μαριάνο.

Ο χορός

«Ο χορός είναι τα πάντα για μένα. Μου χαρίζει απίστευτη εσωτερική δύναμη και δημιουργικότητα και εμπνέει κάθε μου project. Θα ήθελα να μεταδώσω το πάθος μου αυτό σε όσους περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο γίνεται, γι’ αυτό και δημιούργησα τη σχολή χορού Nick Marianos Dance Factory, αλλά και το NMDF Dance Convention το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στο οποίο συμμετέχουν παγκοσμίως καταξιωμένοι χορογράφοι. Υπόσχομαι ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο κίνηση, μουσική και πάρτι! Αυτό το event με γεμίζει περηφάνια, καθώς με φέρνει ολοένα και πιο κοντά στο όραμά μου.
 

Ο στόχος

«Κάποιοι ίσως να με χαρακτήριζαν ως εργασιομανή. Εγώ, όμως, πιστεύω ότι αυτά που με χαρακτηρίζουν είναι το πάθος, η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός που έχω για να κάνω τον κόσμο να χορεύει. Δεν ακολούθησα ποτέ τους κανόνες, είχα την ευκαιρία να αναλάβω πολλούς διαφορετικούς ρόλους.

Στόχος μου είναι να κάνω την Ελλάδα τόπο προορισμού για τον χορό. Γι αυτό το NMDF Dance Convention υποδέχεται κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.