H Coca-Cola Τρία Έψιλον στη HORECA
H Coca-Cola Τρία Έψιλον στη HORECA
HORECA 2019

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον έδωσε ισχυρό παρών στη HORECA

Οι επισκέπτες της έκθεσης HORECA είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το μοναδικό χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Με ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων χωρίς αντίστοιχο στην αγορά, που της επιτρέπει να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, σε κάθε στιγμή της ημέρας τους, συμμετείχε φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον στη HORECA.

H μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης υποδέχτηκε και φέτος χιλιάδες επαγγελματίες και επισκέπτες στο Metropolitan Expo.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, οι επισκέπτες μπόρεσαν να γευτούν τα αγαπημένα αναψυκτικά της εταιρείας, τον καφέ Lavazza σε όλες του τις μορφές, cocktails και aperitifs με βάση τα spirits Aperol, Campari, Naked Grouse, Snow Leopard, Brugal 1888 και την πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, το τζιν Bulldog, καθώς και non-alcoholic propositions με βάση προϊόντα Coca-Cola, Schweppes και Amita.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσέφερε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, παρακινώντας όλους τους επισκέπτες να ανακαλύψουν το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της, μέσα από:

  • Μια ξεχωριστή “Aperitivo Experience”, η οποία σύστησε στους επισκέπτες την έννοια του aperitivo, την προστιθέμενη αξία για τον πελάτη και τον καταναλωτή καθώς και τα perfect serves των αγαπημένων Aperol Spritz & Campari Tonic
  • Παρουσίαση των Super Premium Spirits της εταιρείας, όπως της βότκας Snow Leopard, του blended malt Naked Grouse και του Premium Rum Brugal 1888
  • Παρουσίαση των 100 ετών Negroni και της υποστήριξης που προσφέρει κάθε χρόνο σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, μέσω του Negroni Week
  • Food pairings με Coca-Cola Zero (Συνδυασμός ενός γρήγορου κρύου γεύματος μαζί με μία παγωμένη Coca-Cola Zero)
  • Experiential γευστικές δοκιμές των νέων Schweppes Soda Drops, με γεύση Λεμόνι & Μαστίχα-Μέντα
  • Παρουσίαση του Lavazza Tierra Colombia project, από τον Μirko Giordano, εκπρόσωπο του Lavazza Training Center
  • Lavazza Coffee Design: παρουσίαση desserts με βάση τον Espresso popcorn al café & bicerin
  • Διαγωνισμό Lavazza Latte Art Throw Down, με κριτές τους Μιχάλη Καραγιάννη, Runner Up World Latte Art 2017-2018, Νίκο Μπέλη, Latte Art Champion 2015 Greece και Cezara Cartes, SCA Coordinator Romania

Το “παρών” στην έκθεση έδωσε φυσικά και ο Διονύσης Μουστής, Lavazza Coffee Trainer, συμμετέχοντας σε ένα από τα panels των Coffee Shows, με θέμα τη σχέση του καταναλωτή με τον καφέ και παρουσιάζοντας τους παραμελημένους παράγοντες κερδοφορίας στην αγορά του καφέ.