Κερδίστε δύο εισιτήρια για το NMDF Dance Convention, Φωτογραφία: ΑP images
Κερδίστε δύο εισιτήρια για το NMDF Dance Convention, Φωτογραφία: ΑP images
25|02|2019 15:54
SHARE
DANCE CONVENTION

Αγαπάς το χορό; Η BOVARY και το NMDF Dance Convention έχουν το καλύτερο δώρο για σένα


To μεγαλύτερο συνέδριο χορού στην Ελλάδα επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά!

Το NMDF Dance Convention, το πρώτο και μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο χορού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο ΟΑΚΑ, στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2019.

14 dance experts, 25 master classes και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν χορευτές όλων των επιπέδων, αλλά και όσους αγαπούν τον χορό, σε ένα επικό τριήμερο γεμάτο κίνηση, μουσική και πάρτι!

H BOVARY και το NMDF Dance Convention εξασφάλισαν για εσένα ένα μοναδικό δώρο. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε 2 full access tickets, αξίας 330€ και που περιλαμβάνει 25 masterclasses!

Πώς θα κερδίσεις το Χρυσό εισιτήριο;

Κάνε LIKE στη σελίδα του Bovary.gr στο Facebook και άφησε το σχόλιό σου στο post. Μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός ή η τυχερή που θα παρακολουθήσει ζωντανά 25 Masterclass!

Εξαιρετικοί χορευτές, σκηνοθέτες, χορογράφοι και performers είναι οι δάσκαλοι της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Η Nika Kljun ζει στο Λος Αντζελες και συνεργάζεται με ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως Beyonce, Jennifer Lopez, Ne-yo, Pitbull, T-Pain, One Direction, Cher Lloyd, Jessica Sanchez, Donna Summer, Kaya Jones, Gina Katon, Matt Pokora, Herb Alpred, Macy’s fashion tour, Monsters of hip hop και άλλοι. Ο Brian Friedman, θεωρείται μύθος για την χορογραφία περιζήτητος δάσκαλος για την Britney Spears κι ακόμη τους Justin Bieber, Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera, Rihanna. Ο αμερικανό αφρικανός Philip Ladaniel Wright, η Delaney Glazer όπου τα τελευταία χρόνια έχει ταξιδέψει στον κόσμο με πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες από την πρώτη της περιοδεία με την Helene Fischer, στο Purpose World Tour του Justin Bieber, και πιο πρόσφατα στην περιοδεία Heartbreak on a Full Moon του Chris Brown, η ηθοποιός και χορευτρια bandman soyperman me megalh epityxiaJade Chynoweth, ο Jake Kodish μοναδικός στο Popping και στο Contemporary hip hop, ο Andrey Boyko περίφημος ρώσος χορευτής και χορογράφος, η Nicole Kirkland η οποία έχει χορογραφήσει τους Prince, Gwen Stefani, Nicole Scherzinger, Iggy Azalea & πολλούς άλλους, ο Yanis Marshall με συμμετοχή στο τσίρκο του Ηλιου, ο CJ Salvador με τη συμμετοχή του στην περιοδεία της Selena Gomez, ο Ιρλανδός Zacc Milne που συνεργάζεται με τους ImmaBeast, ο Dexter Carr ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Joss Stone, την Katy Perry, την Kelly Rowland και την Beyonce, και ο Kirill Tsyganou όπου στην ηλικία των 18 ετών μετακόμισε στη Μόσχα και εντάχθηκε στο studio NEW YORK Dance όπου δίδαξε μαθήματα σε περισσότερες από 30 πόλεις της Ρωσίας ως προσκεκλημένος χορογράφος.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό της BOVARY και κέρδισε δύο full access tickets αξίας 330 ευρώ το ένα, τα οποία περιλαμβάνουν 25 masterclasses!