Έχετε νοσταλγήσει μια βόλτα παρά θίν΄ αλός ή μια περατζάδα στα κυκλαδίτικα σοκάκια, αλλά το καλοκαίρι μοιάζει ακόμα πολύ μακριά;
Τότε, δεν έχετε παρά να κατεβείτε στην Αιόλου στον αριθμό 68, πίσω από την ψαραγορά, όπου ανάμεσα σε δυο διάσημες στοές την Παππού και τη Δημητρακόπουλου, εκεί που παλιότερα έδρευε το περιοδικό «Θησαυρός» -ξέρετε αυτό με τις διάσημες γελοιογραφίες της Χοντρής και του Ζαχαρία- αλλά και η πιο παλιά εταιρεία αποδελτίωσης Τύπου, θα βρείτε ένα διαφορετικό στέκι ψαροφαγίας.
Στο συγκεκριμένο σημείο, άλλωστε, παλιότερα βρισκόταν κι ένα κυλικείο γνωστό στους δημοσιογράφους για τους ουζομεζέδες του, όποτε όταν το ανακάλυψαν τρεις φίλοι - ο σεφ Βασίλης Ακριβός ( Ψάριστον, Umami Tales, Γίδι), ο Άγγελος Φραντζής (BarBQ) και ο εξαιρετικός οινολόγος, Γιώργος Ταρνάρης, αποφάσισαν ότι εκεί πρέπει να στεγάσουν το νέο τους επιχειρηματικό βήμα, που έχει σαφή προσανατολισμό στις θαλασσινές γεύσεις.
Ένας χώρος ντυμένος στο λευκό και το γαλάζιο, με χτιστούς καναπέδες που παραπέμπουν σε νησί, κρυφές καλαμωτές που θυμίζουν διακοπές, αν και από τις ανοιχτές τζαμαρίες χαζεύετε την κίνηση του εμπορικού δρόμου, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον.