The Grand by interni: Μια all-senses γαστρονομική εμπειρία με την ωραιότερη θέα στην Αθήνα | 0 bovary.gr
The Grand by interni: Μια all-senses γαστρονομική εμπειρία με την ωραιότερη θέα στην Αθήνα | 0 bovary.gr
02|04|2019 12:52
SHARE
GRAND HYATT

The Grand by interni: Μια all-senses γαστρονομική εμπειρία με την ωραιότερη θέα στην Αθήνα


Στο roof top του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, το νέο εστιατόριο The Grand με την υπογραφή του Interni, δένει τη γαστρονομία με το high-end design σε ένα χώρο κομψό και μαζί casual, με εξαιρετικό bar και ασυναγώνιστη θέα.

Με Executive Chef τον Θάνο Κακαρά, Chef του κοσμοπολίτικου εστιατορίου Interni στη Μύκονο το The Grand by Interni παρασύρει σε ένα απολαυστικό ταξίδι μέσα από ένα εκλεπτυσμένο fusion Μεσογείου και Ασίας, που χαρακτηρίζει τόσο τις γεύσεις όσο και το interior design.

Ανάμεσα στις top επιλογές του menu είναι το ceviche λαβράκι με ψητή γλυκοπατάτα και Leche de Tigre με μάνγκο, το ριζότο αστακού με γλυκοπατάτα και λάδι τρούφας, το Hanger Steak με πουρέ από πιπεριά Φλωρίνης, ενώ την εμπειρία ολοκληρώνουν τα signature cocktails που απολαμβάνεις και στο high-end μαρμάρινο bar ή δίπλα στην πισίνα με card-postalεικόνες της Ακρόπολης.

Δίνοντας έμφαση στο interior design, την ατμόσφαιρα και την αίσθηση που αποπνέει ο χώρος, το εστιατόριο χαρακτηρίζεται από state-of-the-art στοιχεία και design έπιπλα που συνθέτουν ένα περιβάλλον με μοντέρνο και εξωτικό μαζί χαρακτήρα με design items από το Interni που υπογράφει το concept και την αισθητική κατεύθυνση.

Η φύση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σαν σε ένα urban garden, συμβάλλοντας στην άνεση και προωθώντας την φιλοσοφία της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας σε "συνεργασία" κομμάτια όπως οι αυθεντικές 70'ς καρέκλες της Bonaccina σε λαμπερό πορτοκαλί χρώμα, ή τα υπερμεγέθη πλεκτά φωτιστικά του Kenneth Cobonpue.

Η θέα από κάθε σημείο είναι καθηλωτική με απόγειο την ταράτσα με την side-glass πισίνα που ενδείκνυται για private party dinners & events.