Μοναδική θέα της Ακρόπολης
Μοναδική θέα της Ακρόπολης
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Ενα ελληνικό ξενοδοχείο στα πέντε καλύτερα της Ευρώπης με την ωραιότερη θέα, σύμφωνα με το Forbes


Το Forbes, το μεγαλύτερο οικονομικό website στον κόσμο, παρουσίασε τα 5 καλύτερα Lux ξενοδοχεία στην Ευρώπη, που έχουν μοναδική θέα.

Στη «χρυσή» πεντάδα βρίσκεται το St. George Lycabettus.

Χτισμένο στις γεμάτες πεύκα πλαγιές του Λυκαβηττού, το ελληνικό ξενοδοχείο προσφέρει πανοραμική θέα της Αθήνας, που κόβει την ανάσα, από την Ακρόπολη μέχρι τον Σαρωνικό Κόλπο.

​Οι επισκέπτες του St. George Lycabettus έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας, μερικά μόνο βήματα από τα μοναδικά καταστήματα του Κολωνακίου, από μουσεία, γκαλερί κι εστιατόρια. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το άρθρο του Forbes: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εκτιμήσετε την πολιτιστική ιστορία της Αθήνας από το λόφο του Λυκαβηττού. Πρόκειται για το υψηλότερο σημείο της πόλης. Το St George Lycabettus Hotel βλέπει απευθείας στο πάρκο. Οι επισκέπτες μπορούν να μυρίσουν το πευκοδάσος, έχοντας παράλληλα τη θέα της πόλης. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική και οι υπηρεσίες που προσφέρενται ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επισκεπτών».

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στη λίστα είναι: Hotel Ritz στη Μαδρίτη, Charles Hotel στο Μόναχο, Park Tower Hotel Knightsbridge στο Λονδίνο και Le Meurice Hotel στο Παρίσι.

Στα 154 πολυτελή δωμάτια και τις 15 σουίτες θα ανακαλύψoυν οι επισκέπτες ότι το concept φιλοξενίας, η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου, το κομψό περιβάλλον και η θέα που κόβει την ανάσα είναι απλά ασύγκριτα.

To La Suite Lounge στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού, ακόμα και των νησιών του Σαρωνικού.

Ο executive chef Βασίλης Μήλιος δημιουργεί πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και όλα φτιάχνουν ένα υπέροχο σκηνικό που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.