Η FIX Άνευ στήριξε το Skirt Ride για 2η συνεχόμενη χρονιά | 0 bovary.gr
Η FIX Άνευ στήριξε το Skirt Ride για 2η συνεχόμενη χρονιά | 0 bovary.gr
13|05|2019 15:51
SHARE
FIX ANEY

Η FIX Άνευ στήριξε το Skirt Ride για 2η συνεχόμενη χρονιά


Η FIX Άνευ, η αγαπημένη μπύρα των Ελλήνων άνευ αλκοόλ και με τις λιγότερες θερμίδες, στήριξε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Skirt Ride, το οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Εμπορικό Τρίγωνο.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η FIX Άνευ βρέθηκε στο πλευρό όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή την «ενέργεια-δήλωση», ενισχύοντας την προσπάθειά τους και προτρέποντάς τους να διασκεδάσουν… ποδηλατώντας.

Το Skirt Ride, υποστήριξε για ακόμη μία φορά, θερμά όλες τις γυναίκες, διοργανώνοντας μία ποδηλατοδρομία… άνευ περιορισμών. Γυναίκες από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να «ταξιδέψουν» με αφετηρία το κέντρο της Αθήνας ως το Φάληρο, παρέα με τις υπόλοιπες συνοδοιπόρους τους, χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους φούστες.

Ξεκινώντας τη διαδρομή από τις οδούς Αιόλου και Βύσσης στο κέντρο της Αθήνας, οι πολύχρωμες και αέρινες φούστες κυμάτισαν μέχρι το Φάληρο, απ’ όπου και επέστρεψαν ύστερα από ένα σύντομο διάλλειμα.

Αυτή η Κυριακή δεν ακολούθησε την ρουτίνα της χαλάρωσης, αντίθετα ενεργοποίησε τις γυναίκες να αδράξουν τη μέρα και να περάσουν το δικό τους μήνυμα μέσω του Skirt Ride, παρέα με τη FIX Άνευ, τη μπύρα με το ξεχωριστό στιλ και την αυθεντική γεύση άνευ αλκοόλ.

Ποιος είπε ότι οι φούστες δεν φτιάχτηκαν για ποδήλατο;

FIX Άνευ. Απόλαυση… άνευ προηγουμένου!