Εκεί που βρισκόταν το «Cine Ψυρρή» και το εστιατόριο «Κουζίνα», εν μέσω θερινής σεζόν, ξεφύτρωσε το «Λοκάλι», μια ελληνική pub, όπως την ονομάζουν οι ιδιοκτήτες του, που θα μας πείσει ότι τα κεφτεδάκια ταιριάζουν με το τζιν τόνικ και ότι οι μπάμιες τηγανίζονται.
Στην δροσερή αυλή με τις μουριές και τους πλάτανους, μπορεί πια να μην βλέπουμε ταινίες, όμως, μπορούμε να απολαύσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες με την παρέα μας και να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας.
Το «Λοκάλι» αυτοσυστήνεται ως «cup, tap, tavern» που σημαίνει ότι ανοίγει τις πόρτες του από τις 10 το πρωί για καφέ και συνεχίζει ως τις 3 μετά τα μεσάνυχτα -κάθε μέρα- με ποτό και φαγητό.
Ο Δημητρης Κιάκος, του «Gin Joint», μαζί με την Χριστίνα Μουάτσου, τον Κώστα Σκουληκαράκη που είχε το «Circus» στη Ναυαρίνου και τον Ρένο Γραμμένο ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν ένα στέκι χαλαρό.
«Στα άλλα μαγαζιά που έχουμε, πάντα οι ξένοι τουρίστες μάς ρωτούσαν πού πηγαίνουν οι locals. Τους ενδιαφέρουν δηλαδή τα μέρη που έχουν κάτι το ιδιαίτερο και τα προτιμούν οι ντόπιοι. Οπότε κι εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα λοκάλι», μας εξηγεί ο Δημήτρης.