Τα Χριστούγεννα έφτασαν ήδη στα Starbucks! | 0 bovary.gr
Τα Χριστούγεννα έφτασαν ήδη στα Starbucks! | 0 bovary.gr
03|11|2016 16:47
SHARE
STARBUCKS

Τα Χριστούγεννα έφτασαν ήδη στα Starbucks!


Αφεθείτε στη μαγεία νέων & αγαπημένων εορταστικών γεύσεων, ποικιλιών καφέ, μοναδικών αξεσουάρ και αμέτρητων επιλογών δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου είναι εδώ και τα Starbucks μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί τους τη χαρά του να προσφέρεις και να μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μια ιστορία, μια εορταστική παράδοση, ένα απολαυστικό ρόφημα, ένα ξεχωριστό δώρο και αμέτρητες μοναδικές στιγμές που θα σκορπίσουν πολλά χαμόγελα!

 

Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρετε στους αγαπημένους σας ή και σε εσάς τους ίδιους:

Την prepaid κάρτα Starbucks με ποσό της επιλογής σας, η οποία μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™» , «ανοίγει» έναν νέο κόσμο γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις, δώρα και προνόμια όλον τον χρόνο. Φέτος η προσφορά της Starbucks κάρτας δίνει διπλή χαρά: με κάθε ενεργοποίηση νέας κάρτας για να την προσφέρετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνετε ένα δωρεάν ρόφημα – ισχύει από 19/12 έως 31/12.

 

Εορταστικές γεύσεις φτιαγμένες στο χέρι, από καρδιάς & πάθος των barista μας:
 

Νέα Fudge Hot Chocolate: Ωδή στη σοκολάτα γάλακτος με σαντιγί και γαρνιτούρα χρυσών σοκολατένιων στολιδιών από λευκή σοκολάτα, για τους λάτρεις έντονων σοκολατένιων απολαύσεων!

Gingerbread Latte:  «Τα Χριστούγεννα μέσα σε μία κούπα» με τη γεύση και το άρωμα φρεσκοψημένου μελόψωμου με ginger, μαζί με espresso και γάλα στον ατμό, και επικάλυψη από σαντιγί ginger και κομματάκια μπισκότου.

 

Toffee Nut Latte: Η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη παράδοση και γεύση των Starbucks με πλούσια βουτυρένια γεύση από καραμέλα και έντονες νότες καβουρδισμένων καρυδιών, espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένες νιφάδες ξηρών καρπών.



*Αν επιμένετε να απολαμβάνετε κρύα ροφήματα ακόμη και αυτή την περίοδο, μπορείτε να τα ζητήσετε αλλά και σε εκδοχή Frappuccino®.

Μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γουλιά των εορταστικών ποικιλιών καφέ των Starbucks:

Christmas Blend Espresso Roast, με έντονη γεύση, νότες κέδρου και πικάντικο τελείωμα. Για το σπίτι ή ως δεύτερη επιλογή καφέ στα ροφήματά σας.

Christmas Blend, ξεχωριστός συνδυασμός παλαιωμένων κόκκων Sumatra και γήινων κόκκων από την Ασία/Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Για το σπίτι.

 

Αξεσουάρ για τον καφέ και το τσάι στα χρώματα των Χριστουγέννων. Μια μεγάλη ποικιλία από εορταστικές κούπες και θερμός περιμένει να φτάσει στα χέρια σας.

Κούπες
 

Κούπα ζαχαροκάλαμο

Αυτή η κεραμική κούπα προσδίδει μια νότα Χριστουγέννων στο χειμερινό σας ρόφημα με το απαλό σχέδιο χιονονιφάδων και τη λαβή «ζαχαροκάλαμου».
355 ml.

Κούπα τάρανδρος

Μια μοντέρνα κούπα με περίγραμμα ενός ταράνδου με ένα ιδιαίτερο στυλ.
355 ml.

Κούπα χιονάνθρωπος

Χριστούγεννα χωρίς χιονάνθρωπο δεν γίνεται.
355 ml.


Κούπα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια κλασική κεραμική κούπα με ένα άσπρο Χριστουγεννιάτιο δέντρο, ως το απαραίτητο αξεσούαν για τις γιορτές.
355 ml.

ΙΔΕΑ: Επιλογή και των τριών μαύρων κουπών για ένα τέλειο σετ!

Πράσινη ή Κόκκινη κούπα με στολίδι και χρυσά πουα

Εορταστική κούπα με στολίδι και σικάτο χρυσό πουά σχέδιο.
355 ml

Κούπα χιονάνθρωπος

Απόλυτα εορταστική κούπα με χιονάνθρωπο και ριγέ κασκόλ, για να είστε πάντα στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ιδανική για παιδιά.
295 ml


Κούπα «Κόκκινο Ποτήρι»

Ο κλασικός σχεδιασμός των κόκκινων Starbucks ποτηριών σε επετειακή κούπα 2016.
355 ml

Swarovski Λευκή Κούπα με διπλό τοίχωμα

Το στυλ σε όλο του το μεγαλείο με νότες και υπογραφή Swarovski κούπα.
355 ml

Θερμός

Εορταστικό Λαμπερό Χρυσό Θερμός

Μπορεί να έχουμε ολοένα και περισσότερο κρύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου Frappuccino. Αστραφτερό χρυσό με το χαρακτηριστικό πράσινο καλαμάκι για λαμπερές εμφανίσεις.
414 ml.

Χρυσό, Ροζ ή Μαύρο Θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι

Μία διαφορετική προσέγγιση μαργαριταρένιου ροζ, έντονου χρυσού και επιβλητικού μάυρου θερμός.
473 ml

Μεταλλικό Κόκκινο, Ασημένιο ή μπλε Swirl Θερμός

Μοντέρνο θερμός σε κόκκινο, ασημί ή μπλε εορταστικό μεταλλικό χρώμα με εργονομικό σχεδιασμό ώστε να μην το χάσετε ποτέ από τα χέρια σας.
473 ml

Στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Mini γυάλινο στολίδι

Μικρογραφία ποτηριού Starbucks για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Mini κεραμικό στολίδι

Μικρογραφία κόκκινου ποτηριού Starbucks για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.