Yoga retreat στη λακωνική Μάνη  | 0 bovary.gr
Yoga retreat στη λακωνική Μάνη | 0 bovary.gr
23|09|2019 15:58
SHARE
FASHION WELLNESS

Yoga retreat στη λακωνική Μάνη


Το Fashion Wellness σε συνεργασία με το Petra & Fos Boutique Hotel & Spa διοργανώνουν μεταξύ 13 - 18 Νοεμβρίου ένα μοναδικό yoga retreat με instructors τη Μαρία Χρυσοχεράκη και τη Μία Ευγενειάδου.

Βασικός άξονας και σημείο έμπνευσης του retreat είναι η μαγευτική τοποθεσία του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες που το περιβάλλουν.

Κοντά στο Ταίναρο, το άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν, μέσω των hatha & iyengar yoga, από την ενέργεια του τόπου, να ισορροπήσουν μεταξύ της δύναμης της Λακωνικής γης και του φωτός της, να κάνουν περιπατητικό διαλογισμό σε πανέμορφους ελαιώνες, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στη συγκομιδή της ελιάς και φυσικά να απολαύσουν μια διατροφή βασισμένη στα τοπικά προϊόντα που φημίζονται παγκοσμίως για την ποιότητά τους.

Η ομάδα του FashionWellness που σχεδιάζει και πραγματοποιεί τα retreats θα είναι παρούσα για να περιποιηθεί τους καλεσμένους και να εξασφαλίσει για αυτούς μια εμπειρία προσαρμοσμένη στις ατομικές τους ανάγκες.

Στόχος μας είναι οι καλεσμένοι μας να απολαύσουν τη μαγεία και την ενέργεια της περιοχής, να επισκεφθούν μοναδικά μέρη και να συνδεθούν με αυτά, ενεργειακά και πνευματικά.

Η ομάδα μας αποτελείται από γυναίκες επαγγελματίες από τον χώρο του wellness, των media, του τουρισμού και της μόδας. Δημιουργήθηκε από μια δική μας ανάγκη να σχεδιάζουμε ιδιαίτερες προτάσεις διακοπών που θα αρέσουν πρωτίστως σε εμάς τις ίδιες και που ανταπεξέρχονται στις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων για ποιοτική ξεκούραση, αναζωογόνηση και ευεξία.

Στα retreats μας ένας ευρύς κύκλος συνεργατών μας, παραγωγών, ειδικών, εταιριών και δημιουργών από το χώρο της μόδας, της διατροφής, του τουρισμού και της ευεξίας θα προσφέρουν σε κάθε καλεσμένο μας λιχουδιές, σπάνια αντικείμενα, συμβουλές, αποκλειστικά ρούχα και αξεσουάρ, και πολλά-πολλά άλλα!

Στο Fashion Wellness / Stone & Light 5-day Yoga Retreat, η εταιρία AHILLINMYHOOD χαρίζει στους καλεσμένους μας οικολογικά κεριά από σόγια και πακέτα χαλαρωτικού τσαγιού, ενώ η ANYAGHTING προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια (10%) ενοικίασης σκάφους για υπέροχες βόλτες και εκδρομές!