Η πιάτσα του Χολαργού αποκτάει συνεχώς νέα μαγαζιά που δίνουν ζωή στη γειτονιά, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα πιο hot στέκια των βορείων προαστίων κι όχι μόνο.
Το νέο της απόκτημα είναι μια μεξικάνικη taqueria- tequileria, με εξαιρετικό φαγητό και άφθονη τελικά, το «Chilangos». Στη μεξικάνικη αργκό έτσι ονομάζονται οι κάτοικοι του Νέου Μεξικού, μια ονομασία που ταιριάζει απόλυτα στην urban αισθητική του χώρου, που θυμίζει μια αυθεντική καντίνα σε κάποια συνοικία του Μέξικο Σίτι.
Η street art τοιχογραφία με τους κάκτους πάνω από την μπάρα που έχει δημιουργήσει ο Γάλλος καλλιτέχνης Niko, ο οποίος ζει μεταξύ Παρισιού και Αθήνας, η οροφή από λαμαρίνα και μια σειρά από λαμπιόνια που φωτίζουν τον χώρο, δίνουν τον τόνο στο νέο all day bar restaurant που έφτιαξαν τέσσερις φίλοι, ο Γιώργος Τσουροπλής, ο Σπύρος Μαμάης, ο Γιώργος Βαρβαρίτης και ο Άρης Αδάμης: «Αγαπάμε την συγκεκριμένη κουζίνα αλλά και την τεκίλα και θέλαμε να φτιάξουμε ένα εστιατόριο που να συνδυάζει φαγητό και ποτό, όπως ανάλογα μέρη που έχουμε συναντήσει στα ταξίδια μας στο Μεξικό αλλά και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Να φέρουμε δηλαδή μια κουλτούρα που δεν υπήρχε μέχρι στιγμής στον Χολαργό», λέει ο Σπύρος.