Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr
Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΘΗΝΑ

Η γιορτινή Βουκουρεστίου μέσα από τον φακό της Bovary - Oι βιτρίνες που θυμίζουν Παρίσι και Λονδίνο


Η Αθήνα ντύθηκε με την πιο γιορτινή της ενδυμασία και εμείς κάθε φορά που περπατάμε στους δρόμους της φοράμε το χαμόγελό μας, γινόμαστε και πάλι παιδιά.

Είναι όμορφη η πόλη μας τις γιορτές. Όσο κι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, ένα μένει σταθερό: είναι ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, να ονειρευτούμε, να έχουμε ελπίδα. Πάντα με τους αγαπημένους ανθρώπους μας, κοντά μας. Μια βόλτα στους γιορτινά και εντυπωσιακά στολισμένους δρόμους της, αντίδοτο στην μελαγχολία των δύσκολων καιρών. Λίγες μόνο μέρες πριν τις γιορτές, κάνουμε την προετοιμασία μας για τις ζήσουμε όσο πιο ζεστά γίνεται: δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λίγη φροντίδα παραπάνω στον εαυτό μας. Και για όλα αυτά έχει προβλέψει κάποιος που δεν έχετε καν φανταστεί!

Τις φετινές γιορτές, πολλοί εμπορικοί δρόμοι της Αθήνας στολίστηκαν με υψηλές προδιαγραφές. Σεργιανίζοντάς τους, εντυπωσιαστήκαμε από βιτρίνες που για λίγο μας ταξίδεψαν σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους του εξωτερικού. Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται τιμές απλησίαστες γιατί προσφορές υπάρχουν και μπορούν να κάνουν τις επιλογές σας προσιτές. Κάτι που τις φετινές γιορτές επιτυγχάνεται με τις κάρτες Diners Club! 

Μπήκαμε στην μηχανή του χρόνου και επιστρέψαμε στην παιδική μας ηλικία, όταν το βλέμμα μας κολλούσε στα τζάμια των καταστημάτων και πίσω από αυτά, ζωντανό το «όνειρο»: κούκλες ντυμένες με ρούχα και παπούτσια εντυπωσιακά, γλυκά, γιρλάντες και λαμπιόνια.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.grΦωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr

Ένας από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, η οδός Βουκουρεστίου, τις φετινές γιορτές μας γέμισε έμπνευση. Την περπατήσαμε και την φωτογραφίσαμε και κάθε κλικ κλείνει μέσα του τον ενθουσιασμό μας για τις εικόνες που είδαμε. Μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού που έχουν καταστήματα και στην Ελλάδα κάνουν την διαφορά στον τρόπο που τις φετινές γιορτές φόρεσαν τα καλά τους.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr


Κάθε βιτρίνα, σαν μια σελίδα από ένα μεγάλο περιοδικό μόδας του εξωτερικού. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Βουκουρεστίου. Πολλά καταστήματα σε όλη την Αθήνα επιστράτευσαν το μεράκι τους, την φαντασία και την έμπνευσή τους και με την εικόνα τους μας έκαναν να θέλουμε να προσφέρουμε τόσο στον εαυτό μας όσο και στα αγαπημένα μας πρόσωπα όμορφα δώρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι τα φετινά Χριστούγεννα να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα επιθυμίες μας που θα μας γεμίσουν χαμόγελο.

Οι μέρες αυτές είναι μέρες που κάνουμε τα πλάνα μας για το πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε για τις γιορτινές αγορές μας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μας προσφέρονται. Τι καλύτερο από το να αγοράζεις και συγχρόνως να κερδίζεις! Δηλαδή να ξοδεύεις αλλά ταυτόχρονα να εξοικονομείς μέρος του ποσού που διαθέτεις. Αν είσαι από εκείνους που κάνουν αγορές με την κάρτα τους, τις φετινές γιορτές ενδιαφέρον έχει η προσφορά του Diners Club.

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.grΦωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης/Bovary.gr

Αυτό γιατί το Diners Club προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους σε επιλεγμένες, συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Shop&Win επιχειρήσεις και να κερδίσουν διπλά. Mάλιστα το ποσοστό κέρδους σε Shop&Win euros μπορεί να φτάσει έως και 10% επί της αξίας των αγορών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει από 15.12.16 έως 15.1.17. Και θυμηθείτε, κάθε φορά που κάνετε μία αγορά σε μία από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα Shop&Win euros σας.

Το ποσό της εξαργυρώσεως αφαιρείται αυτόματα κατά τη συναλλαγή και μπορεί να ανέλθει έως και την αρχική αξία της εκάστοτε αγοράς σας. Ενδιαφέρον ε;

 

Ευκαιρίες λοιπόν υπάρχουν και μπορείτε να απολαύσετε αγορές για σας, την οικογένεια και τους φίλους σας βγαίνοντας κερδισμένοι και εξοικονομώντας χρήματα. Σημαντικό για τους καιρούς που διανύουμε και το Diners Club αυτό το έχει προβλέψει.

Το bovary.gr περπάτησε σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και απόλαυσε εικόνες γιορτής, λαμπερές, που σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι όλοι τελικά έχουμε ανάγκη από όνειρο!

Oι φετινές αγορές μπορούν να γίνουν απόλαυση με το Diners Club. Για το σύνολο των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά καθώς και για τα ποσοστά κέρδους μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.alpha.gr/cards

Καλές γιορτές!

Φωτογραφίες: Πάνος Μάλλιαρης για το bovary.gr