Brunch εκτός κέντρου: ΜOMΟ, η σταθερή επιλογή στην Καλλιθέα -Η αυλή και οι λιχουδιές | 0 bovary.gr
Brunch εκτός κέντρου: ΜOMΟ, η σταθερή επιλογή στην Καλλιθέα -Η αυλή και οι λιχουδιές | 0 bovary.gr
BRUNCH EKTOΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

Brunch εκτός κέντρου: ΜOMΟ, η σταθερή επιλογή στην Καλλιθέα -Η αυλή και οι λιχουδιές


Μπορεί να έχεις εξερευνήσει τα όμορφα στέκια για brunch στο κέντρο της Αθήνας στα νότια και στα βόρεια αλλά υπάρχει και ένα ακόμη ψαγμένο και πιο ιδιαίτερο στην Καλλιθέα.

Αν μένεις κάπου εκεί, τότε σίγουρα θα έχεις έχεις κάνει ατελείωτες συζητήσεις στην πίσω αυλή του μαγαζιού, θα έχεις πιει τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του στο πλαϊνό μέρος (στις θέσεις για δύο) και θα έχεις διαβάσει τα εμπνευσμένα στιχάκια στους διάφορους πίνακες που κοσμούν το μαγαζί.

Ωστόσο, για τους γνώστες, αυτό που έρχεται στο μυαλό με την λέξη MOMO είναι το... brunch.

Με την πίσω αυλή να έχει μετατραπεί σε έναν ζεστό χώρο και τη μουσική να φέρνει αέρα από Νέα Υόρκη, το φαγητό και ο καφές έρχεται να συμπληρώσουν τα συστατικά για ένα επιτυχημένο γεύμα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το μενού θα σε ζαλίσει, καθώς εκτός από τον κατάλογο του brunch, στο οποίο θα βρεις από χορταστικές ομελέτες, μέχρι σάντουιτς με αβγά μπένεντικτ, κέικ ημέρας και πίτες ημέρας, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Τα «παραφουσκωμένα» πεϊνιρλί είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, όπως και οι μπαγκέτες γεμισμένες με κρέας και «ψαγμένες» σος που θα σε κάνουν να θέλεις κι άλλο.

Φωτογραφίες: ΜΟΜΟ, Facebook/ Instagram/Bovary.gr

 

A photo posted by Theo Koloveros (@teo.koloveros) on Sep 25, 2016 at 5:07am PDT

 

Για τους πιο γενναίους, τα μπέργκερ είναι από τις σταθερές προτιμήσεις στο ΜOMO, ανεξαρτήτως brunch ή όχι, ενώ για όσους δεν πίνουν καφέ, υπάρχει και μεγάλη ποικιλία από βιολογικά τσάι.

 

A photo posted by @foodloverscouple on Dec 12, 2016 at 12:42am PST

 

A photo posted by Εύα Τσέλα (@_evats) on Oct 22, 2016 at 11:22am PDT

Από το brunch πάντως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αγαπημένα μας pancakes, τα οποία σερβίρονται με σοκολάτα, μαρμελάδα και μέλι.

 

A photo posted by Eirini Pliaka (@irin_plk) on Nov 27, 2016 at 4:33am PST

 

A photo posted by ❥ Danai K. (@danaikakoimami) on Oct 31, 2016 at 4:50am PDT

Πιάτα στο MOMO δεν θα βρεις, καθώς μπορείς να απολαύσεις τα πάντα στους ξύλινους δίσκους που υπάρχουν και τον καφέ στο ιδιαίτερο κόκκινο βαζάκι που σε άλλες περιπτώσεις θα το χρησιμοποιούσες και ως... γλαστράκι.

Το ΜOMO πάντως υπόσχεται να σε ξυπνήσει, καθώς ότι πάρεις για brunch σου δίνουν δώρο μία κούπα από καφέ φίλτρου. Μην ξεχάσεις μόνο να κλείσεις τραπέζι λίγες μέρες πριν, γιατί σίγουρα δεν θα βρεις ελεύθερο τραπέζι.

 

A photo posted by Mary Spanoudaki (@mary_spanoudaki) on Oct 31, 2016 at 4:50am PDT

 

A photo posted by Elena Pavlidi (@elenuko) on Oct 30, 2016 at 6:02am PDT

 

Σαπφούς 95, Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: 21 0956 2300