Tσίκνισε εκεί που δεν... φαντάζεσαι! 5 απίθανα μαγαζιά στην Αθήνα που θα ψήνουν σήμερα | 0 bovary.gr
Tσίκνισε εκεί που δεν... φαντάζεσαι! 5 απίθανα μαγαζιά στην Αθήνα που θα ψήνουν σήμερα | 0 bovary.gr
ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Tσίκνισε εκεί που δεν... φαντάζεσαι! 5 απίθανα μαγαζιά στην Αθήνα που θα ψήνουν σήμερα


Τσικνοπέμπτη και όλα...στα κάρβουνα!

Η μέρα προστάζει μερακλίδικες καταστάσεις και είτε μόνοι είτε με παρέα, ίσως βρεθούμε σε κάποιο μαγαζί για να τηρήσουμε το έθιμο: να απολαύσουμε κρεατικά μαγειρεμένα στα κάρβουνα και να γλεντήσουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς. Η Αθήνα είναι γεμάτη παραδοσιακές ταβέρνες και ψητοπωλεία που θα σας περιμένουν για να γευτείτε τα πιάτα που προστάζει η μέρα. Υπάρχουν, όμως και εναλλακτικές επιλογές.

Στέκια στην Αθήνα που δεν φημίζονται για τα ψητά κρεατικά τους, αλλά για άλλου είδους γεύσεις. Με διακόσμηση ατμοσφαιρική. Ομως για την Τσικνοπέμπτη, έχουν φροντίσει να «κάνουν το κουμάντο» τους!

Θα σας περιμένουν για να τσικνίσετε με ανεβασμένη διάθεση, με μουσική και πλούσιες γεύσεις.

1) Black Duck

Την Τσικνοπέμπτη το Black Duck σας περιμένει για να τσικνίσετε στον lounge και ατμοσφαιρικό χώρο του παρέα με την Μαριώ.

Συντροφιά με τον συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Δημήτρη Λίβανο και τον βιρτουόζο μαέστρο και πιανίστα Παναγιώτη Παπαγεωργίου, η Μαριώ θα κατέβει στο κέντρο της Αθήνας και θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της στις ελληνικές γειτονιές του 20ου αιώνα.

Το μαγαζί θα έχει επιλογές στον κατάλογό του ειδικά για την ημέρα.

Χρήστου Λαδά 9α, Aθήνα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

2) Para Siempre

Υπέροχες γεύσεις tapas και καλό κρασί, σε ένα όμορφο περιβάλλον με ρετρό στοιχεία. Το Para Siempre για την Τσικνοπέμπτη έχει φροντίσει να προσφέρει στο κοινό του επιπρόσθετες επιλογές για την ημέρα. Σας περιμένει να δοκιμάσετε μπιφτέκια σχάρας με πατάτες και glase από bbq και χοιρινά φιλετάκια με pico di gallo και σως ginger.

Χάρητος 43, Κολωνάκι

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

3) Salero

Αλλο ένα tapas bar που για την αυριανή ημέρα θα προσφέρει πιατέλες με mixed grill, παιδάκια, λουκάνικα, παντσέτες. Η διακόσμηση του μαγαζιού ιδιαίτερη.

Εντονα, χαρούμενα χρώματα. Απαλός φωτισμός και μουσική από latin μέχρι jazz.

Bαλτετσίου 51,  Αθήνα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

4) Minnie The Moocher

Eίναι  ένα από τα hot spot του Κολωνακίου. Βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Τσακάλωφ. Ενα all day μπαρ, «μυστικό» σημείο για απολαύσεις το ποτό σου και να χαθείς στους ήχους της τζαζ. Χώρος ατμοσφαιρικός, διακόσμηση που αποπνέει μια αίσθηση ότι είσαι μέρος της δεκαετίας του 30. Καλές τιμές, στιλ και ένα vintage ταξίδι στο χρόνο. Ομως αύριο θα κάνει την έκπληξη και θα προσφέρει ειδικά για την ημέρα πιάτο special με κρεατικά, αν θέλετε να τσικνίσετε εκεί!

Tσακάλωφ 6, Αθήνα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

5) Dia Noche: Αν αύριο θέλετε να τσικνίσετε μπορείτε να το ακόμα ακόμα και σε ένα lounge μαγαζί δίπλα στη θάλασσα! Το Dia Noche στον Αλιμο για την Τσικνοπέμπτη έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και στον κατάλογό του θα βρείτε επιλογές και για μερακλήδες!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Αλιμος