@demodesweets
@demodesweets
ΝΤΕΜΟΔΕ

Ντεμοδέ – Το παραμυθένιο στέκι στα προάστια του Πειραιά που σερβίρει ονειρικά ροφήματα και γλυκά


Ενα μικρό μαγαζί στο Κερατσίνι, με πρωταγωνιστή το γλυκό, πάει κόντρα στις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης, φέρνει από το παρελθόν κάτι ντεμοδέ (από αυτό προκύπτει και το όνομα του) με background το «σπίτι της γιαγιάς».

Στην οδό Μυριοφυτου 35, ανεβαίνοντας μερικά σκαλοπάτια, βρίσκεσαι κατευθείαν σε ένα χώρο που σου φέρνει στο νου το παλιό παραδοσιακό σπίτι, με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τα παλιά ξύλινα παντζούρια. Ο χώρος ωστόσο, έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι! Ενα περιβάλλον φιλόξενο, που σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι σπίτι σου, φωτεινό με ζωηρά και παιχνιδιάρικα χρώματα, που συνδυάζει πιο vintage στοιχεία σε μια μοναδική αισθητική.

Τι θα βρεις εκεί, αν το επισκεφτείς;

Ιδιαίτερα ροφήματα και milkshakes, αλμυρές λιχουδιές για το brunch time, όπως για παράδειγμα αλμυρές βάφλες, κρουασάν βουτύρου γεμιστό, αυγά τηγανητά με τυρί, μπέικον και λουκάνικο, μπάγελ, πάνκεϊκς, «πίτσα της πεθεράς» και «το πρωινό της μαμάς».

bovary.gr
bovary.gr

Το Ντεμοδέ όμως φημίζεται για τις γλυκές αμαρτίες του, που σου κλείνουν το μάτι μέσα από τις βιτρίνες του: σοκολατόπιτα μπουένο, κιουνεφέ, red velvet, cheesecake, χαρούμενο cake ( cake gianduja με choco cheese, σάλτσα καραμέλα και smarties), cake ινδική καρύδα, σούπα σοκολάτας.

Αν θέλετε να απολαύσετε κάτι παγωμένο, μπορείτε να επιλέξετε ρόφημα Lila Pause, ρόφημα cheese cake ή το «τελευταίο ραντεβού» ( σοκολάτα λευκή, μαστίχα Χίου, ροζ πιπέρι).

bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr

Το Ντεμοδέ έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια μια θέση στις καρδιές των καλοφαγάδων και αποτελεί στέκι μικρών και μεγάλων. Αν έχεις κι εσύ αδυναμία στις καλές γεύσεις, δεν έχεις παρά να πάρεις την παρέα σου και να επισκεφτείς έναν από τους πιο γλυκούς προορισμούς του Πειραιά, που θα σου μείνει αξέχαστος!

Διεύθυνση: Μυριοφύτου 35 - Παύλου Φύσσα 98, Κερατσίνι

bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr
bovary.gr