Μαμαδίστικη μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση -5 εστιατόρια στην Αθήνα που θα στρώσουν τραπέζι  | 0 bovary.gr
Μαμαδίστικη μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση -5 εστιατόρια στην Αθήνα που θα στρώσουν τραπέζι | 0 bovary.gr
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μαμαδίστικη μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση -5 εστιατόρια στην Αθήνα που θα στρώσουν τραπέζι


Μετά την Ανάσταση ανυπομονούμε να βουτήξουμε το κουτάλι!

Η μαγειρίτσα, είναι όχι μόνο παράδοση, αλλά κάτι σαν πασχαλινό φετίχ των Ελλήνων. Απαιτεί όμως μαστοριά, μεράκι, αρκετή υπομονή και επιμονή για να πετύχει κανείς τη συνταγή.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φίλοι και συγγενείς, μετά την παρουσία τους στην εκκλησία και το «Χριστός Ανέστη» , μαζεύονται γύρω από το τραπέζι για να την απολαύσουν.

Παρόλα αυτά, αν το Πάσχα του 2017 σε βρίσκει κάπως ανοργάνωτη/ ο, έχουν φροντίσει για εσένα οι κουζίνες ταβερνών και εστιατορίων της πρωτεύουσας, με πιάτα και μενού που θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε τραπέζι σε ένα από τα παρακάτω!

Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας

Λένε, ότι κάθε μορφή σχέσης χρειάζεται να καθίσει σε ένα τραπέζι φαγητού, για να βρει την ειλικρινή της ταυτότητα και το μεζεδοπωλείο «Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας» στο Παλαιό Φάληρο σας περιμένει να σας περιποιηθεί, όπως τον παλιό καλό καιρό, με ένα αναστάσιμο τραπέζι που θα έχει για πρωταγωνίστρια τη μαγειρίτσα και υπόσχεται να ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας.

Διεύθυνση: Αλκυόνης 77, Παναγίτσα ,Παλαιό Φάληρο /210 985 1473

Facebook /Τζιτζιρας Και Ο Μιτζιρας (Ο)
Facebook /Τζιτζιρας Και Ο Μιτζιρας (Ο)

Μαγικές Κατσαρόλες

Ενα από τα πιο φινετσάτα και αγαπητά εστιατόρια της πόλης. Οι «Μαγικές Κατσαρόλες» φροντίζουν και τιμούν τις παραδόσεις για άλλη μια χρονιά και μετά την Ανάσταση σας καλούν για λαχταριστή μαγειρίτσα, παϊδάκια και άλλα καλούδια, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά.

Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 47, Παλαιό Φάληρο /210 941 8821

Facebook /MagikesKatsaroles
Facebook /MagikesKatsaroles

Μπεμπέκα

Τα βόρεια προάστια σας περιμένουν να γιορτάσετε την Ανάσταση, όπως παλιά! Η «Μπεμπέκα» είναι ένα νοσταλγικό και ανάλαφρο ταβερνάκι με πολύ καλή σχέση ποιότητας -τιμής. Ολα τα πιάτα παρασκευάζονται μόνο από ελληνικές πρώτες ύλες, όπως γραβιέρα και αυθεντική φέτα Ρούμελης , λουκάνικο Καλαμάτας , ελαιόλαδο Λαμίας και κρέατα Λακωνίας. Μετά το «Χριστός Ανέστη» θα σερβίρει αχνιστή μαγειρίτσα με άρωμα γειτονιάς.

Διεύθυνση: Διονύσου 16, Χαλάνδρι, Αθήνα /210 685 4880

Facebook /Μπεμπέκα
Facebook /Μπεμπέκα

ΜΑΝΗΜΑΝΗ

Tο ΜΑΝΗΜΑΝΗ σας υποδέχεται σε ένα υπέροχο διώροφο νεοκλασικό στο Κουκάκι για να σας μυήσει στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα που εναρμονίζεται απόλυτα με τη σύγχρονη. Ενας από τους άσσους που κρύβει φέτος το Πάσχα είναι το μενού μετά την Ανάσταση που περιλαμβάνει κόκκινο αυγό, σαλάτα ανάμικτη, μαγειρίτσα και μανιάτικη γαλατόπιτα με καμμένη μαρέγκα και βύσσινο,το οποίο κοστίζει 25 ευρώ ανά άτομο.

Διεύθυνση: Φαλήρου 10, Ακρόπολη, Αθήνα/ 210 9218180

Facebook /MANHMANH.gr
Facebook /MANHMANH.gr

Μονοκατοικία

Μια παλιά Μονοκατοικία μέσα στα στενά του κάτω Χαλανδρίου. Ενα σπίτι ζεστό και παρεϊστικο, που θα το λατρέψετε. Το μεζεδοπωλείο χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά από όλη την Ελλάδα, βάζει όλο το μεράκι και την αγάπη του για να φτιάξει το πιο νόστιμο φαγητό για όλους τους φίλους του. Μετά την Ανάσταση σας περιμένει για αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, μαγειρίτσα και πολλά άλλα καλούδια.

Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας 39, Χαλάνδρι /2106819109

Facebook /monokatoikiaa
Facebook /monokatoikiaa