Aυτό είναι το πιο δυνατό αξεσουάρ shopping! | 0 bovary.gr
Aυτό είναι το πιο δυνατό αξεσουάρ shopping! | 0 bovary.gr
02|05|2017 12:25
SHARE
ΑLPHA BANK

Aυτό είναι το πιο δυνατό αξεσουάρ shopping!


Το πιο δυνατό αξεσουάρ shopping, που παράλληλα εξασφαλίζει το μέτρο και αν το επιθυμούν, έχουμε στη διάθεσή μας όλες οι γυναίκες. Μέσα στο πορτοφόλι μας, λεπτή και με chip για ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές, η χρεωστική κάρτα είναι ο καλύτερος σύμμαχος αγορών, αλλά και επιβραβεύσεων.



Αφήνοντας πίσω τα μετρητά και το άγχος να μην χαθεί ούτε ευρώ, οι χρεωστικές κάρτες μας προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, καθώς όχι μόνο έχουμε πλήρη έλεγχο των εξόδων μας, αφού τα χρήματα αφαιρούνται αυτόματα από τον τραπεζικό μας λογαριασμό με την εκτέλεση της συναλλαγής, αλλά απολαμβάνουμε και τα οφέλη από την χρήση τους, αξιοποιώντας τα προγράμματα επιβραβεύσεων των τραπεζών. Και επειδή σε όλους αρέσουν τα δώρα και σε μας τις γυναίκες ακόμη περισσότερο (και γιατί όχι, άλλωστε..), οι χρεωστικές κάρτες αποτελούν το καλύτερο Bonus για τους πελάτες που τις χρησιμοποιούν.

Η ανταμοιβή, η οποία μεταφράζεται σε σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές, αφορά κατά κύριο λόγο πόντους που συλλέγονται με κάθε χρέωση της κάρτας, σε μια ευρεία γκάμα συναλλαγών, όπως αγορές, διασκέδαση, εξόφληση λογαριασμών κτλ. και μπορούν να εξαργυρωθούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Γι’ αυτό και εκατομμύρια προνοητικές γυναίκες και στην Ελλάδα ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά για τις καμπάνιες προσφορών μέσα από τα application των τραπεζών στο κινητό ή από τα site τους και προγραμματίζουν τις αγορές τους με βάσει ακριβώς αυτές τις ανταμοιβές.

Όλες οι τράπεζες έχουν το δικό τους πρόγραμμα επιβράβευσης για την χρήση των καρτών, όπως π.χ. το «Go4More» της Εθνικής, η «Επιστροφή» της Eurobank και το νεόκοπο «Yellow» της Πειραιώς, αλλά και το πρώτο και μεγαλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβής επιβραβεύσεως της Alpha Bank, το Bonus το οποίο διανύει τον 11ο χρόνο παρουσίας του στην αγορά.

Όσες καταναλώτριες έχουν στην κατοχή τους κάρτες Alpha Enter Bonus American Express αυτή την περίοδο είναι διπλά τυχερές, καθώς η τράπεζα προχώρησε προ ημερών σε διπλασιασμό των Bonus πόντων για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν μέχρι και τις 20 Μαΐου, βοηθώντας τόσο στη συλλογή πόντων την εορταστική περίοδο του Πάσχα, όσο μετά από αυτήν. Στην καμπάνια μετέχουν όλες οι κάρτες της σειράς Enter Bonus American Express (Private Enter Bonus American Express, Gold Enter Bonus American Express, Enter Bonus American Express, Enter Bonus Business American Express).

 

Στη νέα γενιά καρτών έχει υιοθετηθεί η τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Contactless), με την οποία μια αγορά έως 25 ευρώ χρεώνεται χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή της κάρτας στο τερματικό (POS) και η χρήση PIN. Για αγορές άνω των 25 ευρώ, ο κάτοχος της κάρτας θα κληθεί να πληκτρολογήσει μόνο το PIN του, χωρίς να χρειαστεί να υπογράψει τη σχετική απόδειξη.

Και εκείνες που δεν διαθέτουν την Enter Bonus American Express και επιθυμούν να την αποκτήσουν, θα έχουν 3.000 Bonus πόντους δώρο με κάθε νέα κάρτα που θα εκδοθεί έως 30/6/2017.