Στο απίθανο μπαρ της Σάρα Εσκενάζυ θα πιεις κοκτέιλ με καρύδα  | 0 bovary.gr
Στο απίθανο μπαρ της Σάρα Εσκενάζυ θα πιεις κοκτέιλ με καρύδα | 0 bovary.gr
THEATRALE

Στο απίθανο μπαρ της Σάρα Εσκενάζυ θα πιεις κοκτέιλ με καρύδα


Η συμμετοχή της στο Survivor την έκανε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ευρύτερα γνωστή στο κοινό. Η Σάρα Εσκενάζυ είναι «μαχήτρια». Οχι, μόνο επειδή ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών» του reality παιχνιδιού, αλλά γιατί έτσι συνηθίζει να την αποκαλεί και ο μπαμπάς της, ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μαζί με τα παιδιά του, Σάρα και Λέοντα διατηρεί στην οδό Θησέως στο Μαρούσι ένα bar που ήδη έχει αποκτήσει πιστό κοινό. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με το επαγγελματικό μονοπάτι που ακολούθησε τόσο η Σάρα (σσ έχει αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Θεάτρου της Μεσογείου» και πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Daddy Cool») όσο και ο μπαμπάς της, την υποκριτική: «Τheatrale».

Στο «Theatrale» πίνεις τον καφέ ή το ποτό σου και παρασύρεσαι από ένα μουσικό ταξίδι μέσα στο χρόνο. Vintage λεπτομέρειες έχουν εξέχουσα θέση στη διακόσμηση του πολυχώρου που προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες των θαμώνων του για ψυχαγωγία. Στο Theatrale διοργανώνονται θεματικές βραδιές, events με djs, μουσική και χορό και παρουσιάσεις βιβλίων. Στο Theatrale, o Αλμπέρτο, η Σάρα και ο Λέων γίνονται μια παρέα που υποδέχεται τους φίλους του μαγαζιού σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει.

Ανθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου συχνά επισκέπτονται το μαγαζί και στηρίζουν την προσπάθεια του Αλμπέρτο Εσκενάζυ που με τις δικές του δυνάμεις στηρίζει το μαγαζί από την γέννησή του, πραγματοποιώντας παράλληλα την επιθυμία των παιδιών του που ήθελαν έναν δικό τους χώρο. Οι φίλοι του μαγαζιού στηρίζουν με τον τρόπο τους την Σάρα που άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του reality παιχνιδιού. Φαίνεται, όμως, ότι η αναγνωρισιμότητα δεν θα αργήσει να ανοίξει σε εκείνη νέες επαγγελματικές πόρτες.

Φωτογραφία: Night Life/ Facebook 

\

Φωτογραφία: Night Life/ Facebook 

Φωτογραφία: Night Life/ Facebook 

«Τheatrale», Θησέως 40, Μαρούσι