shutterstock
shutterstock
ΚΟΚΤΕΙΛ

Από το κέντρο μέχρι τα Β.Π της πόλης, 6 μαγαζιά για να πιεις φθηνό κοκτέιλ μετά τη δουλειά και να πάρεις και ρέστα


Αποτελεί εργαλείο του μάρκετινγκ για τα καταστήματα, όμως το «happy hour» είναι πραγματικά η πιο χαρούμενη περίοδος της ημέρας για όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά από νωρίς το πρωί, έχουν σχολάσει αλλά δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση για επιστροφή στο σπίτι.

Είναι εκείνη η ώρα, κάπου λίγο μετά τις 18:00, που αναζητούν κάτι απολαυστικό και δροσιστικό για τον ουρανίσκο τους, σε ένα χαλαρό περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσουν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, να πατήσουν «delete» στις υποχρεώσεις και τα άγχη και να αναζωογονηθούν.

Σε αυτή την ανάγκη ανταποκρίνονται για άλλη μια φορά τα μπαρ της πόλης, από το κέντρο μέχρι τα Β.Π. τα οποία προσφέρουν απλόχερα χαμόγελα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξανά και ξανά κοκτέιλ και ποτά στις πιο προσιτές τιμές, για να μείνει και ρευστό στην τσέπη όλο το μήνα.

Εμείς εντοπίσαμε έξι από αυτά και σας τα προτείνουμε!

  • Life Cocktail Bar

Οπως η ζωή που απλώνεται και βρίσκεται σε συνεχή κινητικότητα, έτσι και το Life εμπνέεται από αυτήν κι αναζητά συνεχώς καινούριους τρόπους έκφρασης. Θα σας θυμίσει γειτονιά όπου οι διαφορετικές γωνίες ανταποκρίνονται σε διαφορετικές διαθέσεις. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 18:30 μέχρι και τις 22:00 σας περιμένει με happy hour με funky, rock και jazz ήχους με μια μικρή δόση mainstream, για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ και ποτά στην τιμή των 5 ευρώ.

Life Cocktail Bar, Ιφικράτους 2, Χαλάνδρι

Facebook /@lifecocktailbarhalandri
Facebook /@lifecocktailbarhalandri
  • Kolokotroni 9

Είναι προφανές, ότι το όνομα του προκύπτει από την οδό και τον αριθμό όπου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι ένας πολύ φιλικός και φιλόξενος μικρός χώρος γεμάτος βιβλιοθήκες. Αυτό το καλοκαίρι σαλπάρει για νέα ταξίδια και γιορτάζει με happy hour 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 17.00-21.00, με τα κοκτέιλ στην τιμή των 7 ευρώ και τα ποτά στην τιμή των 6 ευρώ.

Kolokotroni 9, Κολοκοτρώνη 9, Σύνταγμα

Facebook /@Kolokotroni9
Facebook /@Kolokotroni9
  • B-Bluz Café 

Στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο του Χαλανδρίου το B-Bluz είναι ένα ακόμα στέκι που πρέπει να επισκεφθείτε αν λατρεύετε τα ψαγμένα κοκτέιλ και παράλληλα αναζητάτε τη διασκέδαση σε έναν χώρο με εξαιρετικό ντιζάιν και αισθητική. Από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας κάνει το «κλικ» από τον κατάλογο και να το πιείτε στην τιμή των 6 ευρώ.

B-Bluz Café , Ιφικράτους 4, Χαλάνδρι

Facebook /@B.BluzCafe
Facebook /@B.BluzCafe
  • Blue Bird

Η Ηπίτου, ο μικρός πεζόδρομος του κέντρου είναι γεμάτος ενδιαφέροντα μπιστρό και καταστήματα, από τα οποία ξεχωρίζει το Blue Bird, με τα κόκκινα παράθυρα και τους μπλε και λευκούς τόνους. Πρόκειται για ένα αυθεντικό spot του καλού ποτού που σας καλεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 να απολαύσετε  bloody mary κι άλλα κοκτέιλ στην τιμή των 6 ευρώ.

Blue Bird, Ηπίτου 4, Αθήνα

Facebook /BLUE BIRD
Facebook /BLUE BIRD
  • BookALI

Για εσάς που θέλετε να γλιτώσετε τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο, ο Χολαργός είναι ο επόμενος προορισμός σας κι αν σας φαίνεται πολύ μακριά, τότε το στέκι της Λεωφόρου Μεσογείων που ακούει στο όνομα BookALI θα σας πείσει ότι κάνατε μια ορθή επιλογή. Κλίμα νοσταλγίας υπό τους ήχους της soul και jazz μουσικής. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 18:00- 21:00, μυηθείτε στον κόσμο των κοκτέιλ και απολαύστε τα στην τιμή των 6 ευρώ έκαστο.

BookALI, Λ. Μεσογείων 236, Χολαργός

Facebook/ @bookalibar
Facebook/ @bookalibar
  • Bootleg

Ενα μαγαζί που σας πάει πίσω στον χρόνο και σας ταξιδεύει. Εντυπωσιάζει τόσο με τη βιομηχανική διακόσμηση , όσι και με την τρομερή κάβα, τις μουσικές επιλογές και τα υπέροχα κοκτέιλ, τα οποία σας προκαλεί να δοκιμάσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, στην τιμή των 6 ευρώ, με μότο «Οταν το ποτήρι το δεις «μισο- γεμάτο» είναι ώρα για το δεύτερο cocktail!

Bootleg, Φανερωμένης 8, Χολαργός

Facebook /@bootlegathens
Facebook /@bootlegathens