shutterstock
shutterstock
ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ

3 θερινά σινεμά στον Πειραιά για καλή ταινία με μόλις 3 ευρώ είσοδο!


Αρρηκτα συνδεδεμένα με τις καλύτερες αναμνήσεις του καλοκαιριού, τα θερινά σινεμά έχουν ανοίξει για άλλη μια χρονιά τις πόρτες τους για να υποδεχτούν όλους εσάς, που απολαμβάνετε να βλέπετε ταινίες, υπό το φως των αστεριών.

Αυτή τη φορά, θα σας συστήσουμε αυτά που βρίσκονται στις γειτονιές του Πειραιά, σε ελάχιστη απόσταση από τη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, που το 2017 κάνει τη διαφορά.

Με μότο τη φράση  «3 σινεμά μόνο δικά μας», πρωτοπορεί και ορίζει το θερινό κινηματογράφο ως τόπο συνάντησης και ψυχαγωγίας για όλους. Εναν τόπο που προσφέρει καλό σινεμά, σε χαμηλή τιμή και με άψογες τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχου.

Στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας προβάλλονται τουλάχιστον τρεις ταινίες την εβδομάδα (οι περισσότερες α’ προβολής) και το κόστος εισόδου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Και οι τρεις αίθουσες έχουν διαφορετική φιλοσοφία, ύφος και αισθητική και διαθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικών αφιερωμάτων.

  • CINE «ΜΕΛΙΝΑ»

Ο κινηματογράφος«Μελίνα» παρέχει ένα πρόγραμμα ποιοτικό σε χώρους ανακαινισμένους με τεχνικές προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας και υπόσχεται να γεμίσει τις βραδιές σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, με ταινίες κυρίως Α προβολής, ενώ εστιάζει και στις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που καθήλωσαν στις οθόνες των κινηματογράφων όλου του κόσμου.

CINE «ΜΕΛΙΝΑ» Σωκράτους 65, Δραπετσώνα , τηλ. 2104082530 

  • CINE «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Ο κινηματογράφος επαναλειτούργησε πέρσι και φέτος μπαίνει στη 2η χρονιά προβολών, με μια ταυτότητα πιο ελληνική και πιο λαϊκή. Βρίσκεται στην περιοχή της Ευγένειας.

CINE «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» Βύρωνος & Χηλής, Κερατσίνι, τηλ. 2104317270

  • CINE «ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

Πρόκειται για έναν αμφιθεατρικό θερινό κινηματογράφο. Βρίσκεται εντός του Πάρκου Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη και διαθέτει 400 θέσεις για τους σινεφίλ. Φέτος ανοίγει για πρώτη φορά, διατηρώντας έναν οικογενειακό χαρακτήρα, μέσα από την προβολή ταινιών για τα παιδιά και την οικογένεια, ενώ ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν την έξοδο τους πίνοντας έναν καφέ ή ένα ποτό. Στον ίδιο χώρο, θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου, με ένα ειδικό, πολύ ξεχωριστό και σπάνιο, πρόγραμμα προβολών.

CINE «ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη, τηλ. 2104316943