Tier et Tout & Freud Oriental: Mεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα απογειώνονται στο Ν. Ψυχικό | 0 bovary.gr
Tier et Tout & Freud Oriental: Mεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα απογειώνονται στο Ν. Ψυχικό | 0 bovary.gr
12|07|2017 08:30
SHARE
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Tier et Tout & Freud Oriental: Mεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα απογειώνονται στο Ν. Ψυχικό


Το εστιατόριο Tier et Tout υποδέχεται το Freud Oriental στο Ψυχικό και η Μεσογειακή με την Ιαπωνική κουζίνα ενώνονται κάτω από την ίδια στέγη.  

Αυτό το καλοκαίρι, η minimal γευστική κουλτούρα της Ιαπωνικής κουζίνας συναντά τη δημιουργική μεσογειακή διατροφή με τα έθνικ στοιχεία. Με άλλα λόγια, το φημισμένο Freud Oriental του Κολωνακίου μετακομίζει για τους καλοκαιρινούς μήνες στο cozy περιβάλλον του Tier et Tout.

Δύο σεφ, δύο διαφορετικά μενού, πολλές διαφορετικές γεύσεις, ένας χώρος που δίνει την ευκαιρία για πολλαπλά γαστριμαργικά ταξίδια. 


 

Εξαιρετικό sushi, sashimi και τα αγαπημένα σας πιάτα όπως το Tempura normal, Sake tartar και Aji tataki που απολαμβάνετε το χειμώνα στο Freud Oriental του Κολωνακίου αυτό το καλοκαίρι θα τα γευτείτε στο Tier του Ψυχικού. 
Μάλιστα, το meeting point του Ψυχικού βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και στη νέα του αυτή εκδοχή προσφέρει για το καλοκαίρι και την επιλογή της Ιαπωνικής κουζίνας για τους λάτρεις του sushi και των noodles.
 

Διατηρώντας ταυτόχρονα τις εξαιρετικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Σταμούδη που είναι βασισμένες στην μεσογειακή κουζίνα προσθέτει έναν ακόμα κατάλογο για να ικανοποιήσει και τους «εραστές» των ασιατικών γεύσεων. Ιαπωνικά πιάτα με λαχανικά, χοιρινό, μαριναρισμένο κοτόπουλο και noodles. 

Παράλληλα ο κατάλογος της μεσογειακής κουζίνας του Δημήτρη Σταμούδη ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως το λιγκουίνι με σιγομαγειρεμενο μοσχαράκι, ο καπνιστος σολομός με κινόα και το Rib eye ενώ η αύρα του καλοκαιριού μετατρέπει τα κοκτέιλ του Tier σε δροσερούς πειρασμούς. 


Το γεύμα και το δείπνο στο Tier αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα αξεπέραστο ταξίδι γεύσεων, με πολλές επιλογές από μια δημιουργική κουζίνα που θα υπηρετήσει δύο διαφορετικές γευστικές φιλοσοφίες και για να τη δοκιμάσετε δεν έχετε παρά να κλείσετε τραπέζι.