Facebook
Facebook
ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Γκουρμέ γεύσεις από έναν βραβευμένο σεφ, με θέα την Ακρόπολη


Οι διαδρομές στην Αθήνα τον Αύγουστο μοιάζουν με μικρές αποδράσεις όταν ξέρεις πού να πας.

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά ακόμα δυνατά και μπορείς να την ακούσεις, όπου κι αν βρεθείς. Ακόμα και στο κέντρο της πόλης που τα βράδια φωτίζεται και είναι μαγεία.

Το θέμα είναι να ξέρεις να «απολαμβάνεις τη στιγμή».

Να αφήνεις τις αισθήσεις σου να σε παρασύρουν σε ταξίδια με αρώματα και γεύσεις. Το ξενοδοχείο ATHENSWAS και ο βραβευμένος, ιδιαιτέρως ταλαντούχος chef, Θοδωρής Παπανικολάου έχουν ετοιμάσει για το κοινό ένα ταξίδι στις εκλεκτές γεύσεις με φόντο το πιο φωτεινό σημείο της πόλης, την Ακρόπολη που κάθε φορά που την κοιτάμε παίρνει άλλο χρώμα, γεννιέται ξανά και ξανά μέσα μας.

H κουζίνα που παρουσιάζει το Sense Fine Dining Restaurant είναι ένας καθρέπτης της φιλοσοφίας του και βρίσκεται στο σταυροδρόμι του παραδοσιακού και του μοντέρνου.

Η φρέσκια ματιά του, η υψηλή αισθητική του, η τέχνη της ισορροπίας των γεύσεων του σήμερα και του χθες, κάνει το εστιατόριο έναν χώρο που υπόσχεται γαστριμαργικές εμπερίες για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Η ομορφιά της Αθήνας γίνεται το σκηνικό μιας ανεπανάληπτης γευστικής εμπειρίας. Τα γκουρμέ πιάτα του φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά αποδεικνύουν ότι η μαγερική είναι η τέχνη της φαντασίας, της επινοητικότητας και της γνώσης των υλικών. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα του εστιατορίου σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές δημιουργίες αποσπούν συνεχώς θερμές κριτικές.

 

Sense Fine Dining Restaurant, Διονυσίου Αρεοπαγίτου  5