Αν γεννήθηκες στα 70s και 80s, το Superfly είναι το ιδανικό μαγαζί για σένα | 0 bovary.gr
Αν γεννήθηκες στα 70s και 80s, το Superfly είναι το ιδανικό μαγαζί για σένα | 0 bovary.gr
SUPERFLY

Αν γεννήθηκες στα 70s και 80s, το Superfly είναι το ιδανικό μαγαζί για σένα


Στην οδό Εμπεδοκλέους 28 στο Παγκράτι, ο χρόνος σταματάει.

Ενα μαγαζί γίνεται η χρονομηχανή που σε ταξιδεύει εκεί στον κόσμο που θες πάντα να θυμάσαι. «Μανίνα», «Μπλεκ» και «Ρομάντζο». «Playmobil» και «Subbuteo». «Arcade Pac-Man» και «Bubble Buster». Πιθανότατα αυτές οι λέξεις να μη σου λένε απολύτως τίποτα αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα της δεκαετίας του 90’.

Όμως, για κάποιους όλα αυτά σηματοδοτούν μια ολόκληρη εποχή. Μια αθώα εποχή, τότε που «τα πράγματα ήταν αλλιώς». Πιο αυθόρμητα, πιο αυθεντικά. Το Superfly είναι ένα cafe που χτυπά στην καρδιά των παιδικών χρόνων πολλών από εμάς. Που ζει σε ρυθμούς 70s, 80s και 90s και μας μεταφέρει σε ένα κόσμο με παιχνίδια, ήρωες, μουσικές και αναμνήσεις. Πολλές αναμνήσεις.

«Πώπω τι μου θύμισες τώρα»: ίσως αυτή να είναι η φράση ακούγεται πιο συχνά σε αυτό το μαγαζί.

O Δημήτρης Κολτσίδας και ο Χρήστος Γιαννόπουλος είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τον vintage μικρόκοσμο του Superfly στο Παγκράτι.

Στις αρχές του 2013 άνοιξαν ένα μαγαζί όπως το είχαν ονειρευτεί.

Eνα μαγαζί- φόρο τιμής στα χρόνια που αγάπησαν.

Στο Superfly θα βρεις όλα τα επιτραπέζια που λάτρεψες και θα ζωντανέψουν νοσταλγικές μνήμες: με αυτά τα παιχνίδια έπαιζες κάποτε για ώρες, έπλαθες φανταστικούς κόσμους, ήσουν μέρος μιας ομάδας. Θα δεις περιοδικά που κρύβουν στις σελίδες τους ιστορίες από άλλες εποχές, αφίσες με σταρ που μεσουράνησαν στις χρυσές δεκαετίες των 80s και των 90s.

Στο Superfly θα πιεις τον καφέ ή το ποτό σου και θα φας λαχταριστά αλμυρά και γλυκά σνακ. Θα γίνεις ξανά μια παρέα με τους ήρωες που αγάπησες.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις θαμώνων που φέρνουν παιδικά «κειμήλια» για να γίνουν κι αυτά μέρος της διακόσμησης του μαγαζιού.

Στο Superfly το παρελθόν δεν έχει την ανάγκη να συναντήσει ούτε το παρόν, ούτε το μέλλον. Το παρελθόν εκεί είναι ο κυρίαρχος κόσμος που κουβαλά μαζί του μια άλλη εποχή που θυμόμαστε με χαμόγελο. Κι όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα εκεί θα επιστρέφουμε.

Το vintage καφέ του Παγκρατίου είναι το στέκι που θα αγαπήσεις αυτόν τον χειμώνα. Όλοι οι φίλοι που σου έκαναν παρέα στο παιδικό σου δωμάτιο θα σε περιμένουν εκεί. 

Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι

\

TAGS