River West
River West
15|11|2017 13:22
SHARE
BLACK FRIDAY

Black Friday στο River West την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου


Ο παγκόσμιος θεσμός της Black Friday, των μεγάλων εκπτώσεων την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε χρόνο, θα ισχύσει για δεύτερη φορά φέτος στην χώρα μας, με πολλά καταστήματα και εμπορικά θα γιορτάσουν ρίχνοντας κατακόρυφα τις τιμές για μία μόνο μέρα.

Μπορεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις να ολοκληρώθηκαν, όνως δεν χρειάζεται να τα βάψετε «μαύρα». Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το River West, συμμετέχει στο παγκόσμιο θεσμό του Black Friday, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με προσφορές που αγγίζουν το 70%.

Με την πλειοψηφία των καταστημάτων του μεγάλου εμπορικού καταστήματος στην Λεωφόρο Κηφισού να συμμετέχουν στο θεσμό, με μοναδικές προσφορές ειδικά για αυτήν την ημέρα σε προϊόντα και υπηρεσίες, η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, είναι η καλύτερη μέρα του μήνα για συμφέρουσες αγορές.

Βρείτε τα αγαπημένα σας ρούχα, αξεσουάρ, δώρα, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες σε τιμές που αγγίζουν μειώσεις έως και 70% και κάντε τη βόλτα σας στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο!

Ακόμα είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνετε τις πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές σας και να βρείτε τα τέλεια δώρα για τους αγαπημένους σας πρώτοι και σε τιμές που δεν ξαναέγιναν .

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο RIVER WEST, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, για αγορές που συμφέρουν και χαρίζουν στην ζωή ακόμα περισσότερο χρώμα!