Ο Νικόλας Σμυρνάκης

«Αλήθεια»: Ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με έναν απίθανα καταλυτικό τρόπο.

Την Τετάρτη 10/11 στις 20.30, ο Νικόλας Σμυρνάκης μας παρουσιάζει το νέο του βιβλίου με τίτλο «Η Αλήθεια (Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες)» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Συνοδοιπόροι του στο ταξίδι της Αλήθειας οι: Ράνια Θρασκιά Παιδαγωγός-Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSc, Εύη Φραγκάκη-Δημοσιογράφος, Νίκος Ορφανός-Ηθοποιός

«Η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι η Αλήθεια. Ψάξε, βρες, αποδέξου, έκφρασε την Αλήθεια μέσα σου. Μόνο τότε θα απελευθερωθείς από τη φυλακή της γνώμης των άλλων.

Φαντάσου να ήξερες την απάντηση στο ερώτημα «Πώς θα κερδίσω την αγάπη των άλλων;». Με ποιο τρόπο θα την αξιοποιούσες; Και πόσο μακριά θα έφτανες για μια τέτοια γνώση;

Φαντάσου τώρα και κάτι ακόμα. Ο πιο διάσημος ζωγράφος της εποχής μας, ο άνθρωπος που κατέχει το μυστικό της ασύλληπτης επιδραστικότητας, σε καλεί και σου ανακοινώνει ότι έχεις «επιλεχθεί». Σε στέλνει σε ένα αλλιώτικο ταξίδι στο ΝηΣί του Ανθρώπου. Εκεί ανατρέπονται όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσες αυτονόητα και ανακαλύπτεις… την Αλήθεια.

Η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με έναν απίθανα καταλυτικό τρόπο. Είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, λύνει κάθε γρίφο, δίνει απάντηση σε κάθε ερώτημά σου, σε απελευθερώνει από κάθε φόβο.

Και δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν φοβάται άλλο. Όταν δεν φοβάται πια…

Αλήθεια, εσύ αντέχεις την Αλήθεια;».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/11 και ώρα 20:30 στο Public Café Συντάγματος και θα μεταδοθεί μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο YouTube.