Το ΕΜΣΤ γιόρτασε τα εγκαίνια 5 νέων εκθέσεων με ένα μεγάλο πάρτι by Bombay Sapphire

Το ΕΜΣΤ γιόρτασε τα εγκαίνια 5 νέων εκθέσεων με ένα μεγάλο πάρτι by Bombay Sapphire

Όταν η καλλιτεχνική ευφυΐα συνδυάζεται με τη δροσιά και την απίθανη ενέργεια ενός εκπληκτικού πάρτι, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα unique experience.

Ο λόγος για το ανανεωμένο ΕΜΣΤ, το οποίο καλωσόρισε πλήθος κόσμου για να γιορτάσει τα εγκαίνια πέντε νέων εκθέσεων, στο οποίο συνέβαλε το μεγάλο και φωτεινό πάρτι που πραγματοποιήθηκε εκεί με τη χορηγία του Bombay Sapphire, ένα iconic όνομα στο fine drinking.

Το κλίμα ήταν από νωρίς εορταστικό στο εμβληματικό κτίριο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ -άλλωστε το μοναδικό περιβάλλον του σε προϊδεάζει για κάτι μοναδικό κάθε φορά που περνάς την πόρτα του. Την περασμένη Πέμπτη (16 Ιουνίου) άνοιξαν ταυτόχρονα για το κοινό πέντε (!) νέες εκθέσεις, με προεξέχουσα τη «Statecraft. Διαμορφώνοντας το Κράτος», μια διεθνή ομαδική έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 39 καταξιωμένοι καλλιτέχνες απ΄ όλον τον κόσμο.

Μιλάμε για ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός για την Αθήνα, το οποίο συνοδεύτηκε από την ενέργεια και τη ζωντάνια ενός ανοικτού summer party, πάντα με τη χορηγία του Bombay Sapphire, του premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και είναι πάντα δίπλα σε κάθε πειραματισμό και έκφραση. Η καλλιτεχνική έκφραση, λοιπόν, συνδυάστηκε με την εκλεκτή και σοφιστικέ γεύση του εκλεκτού Bombay Sapphire -ένας συνδυασμός που απογειώνει την αισθητική σε κάθε της μορφή.

Ήταν, άλλωστε, ιδέα και επιθυμία της δραστήριας καλλιτεχνικής διευθύντριας Κατερίνας Γρέγου αυτή η σημαντική μέρα για το ΕΜΣΤ να σηματοδοτήσει το ανανεωμένο, ανοικτό και εξωστρεφές πρόσωπο του Μουσείου και να γίνει η αφετηρία για μια νέα αισιόδοξη αρχή, την οποία όλη η πόλη θα αγκαλιάσει.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, που από τις 19:00 και μετά άρχισαν να ζωντανεύουν τους εντυπωσιακούς χώρους του ΕΜΣΤ και να περιηγούνται με περιέργεια και ενδιαφέρον στις αχανείς αίθουσες της μόνιμης συλλογής και των περιοδικών εκθέσεων, ανακαλύπτοντας τη συναρπαστική σύγχρονη εικαστική δημιουργία.

Όλοι, βέβαια, στο τέλος, κατέληγαν στη τεράστια βεράντα του τελευταίου ορόφου, με την ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη, εκεί όπου με τη βοήθεια των δροσερών cocktails με premium gin Bombay Sapphire και του dj set από την ομάδα του Bios, στήθηκε, όπως αρμόζει, μια πραγματική γιορτή που κράτησε πολλές ώρες και θα μας μείνει αξέχαστη! Cheers!