Κι όμως η Σαμάνθα από το Sex and the City μένει σε ένα κλασικό, αμερικάνικο διαμέρισμα [βίντεο] | 0 bovary.gr
Κι όμως η Σαμάνθα από το Sex and the City μένει σε ένα κλασικό, αμερικάνικο διαμέρισμα [βίντεο] | 0 bovary.gr
ΚΙΜ ΚΑΤΡΑΛ

Κι όμως η Σαμάνθα από το Sex and the City μένει σε ένα κλασικό, αμερικάνικο διαμέρισμα [βίντεο]


Μπορεί στο Sex & the City να προτιμούσε τα μικρά διαμερίσματα με... μεγάλη κρεβατοκάμαρα, αλλά στην πραγματικότητα η Σαμάνθα από την ομώνυμη ταινία ζει σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη με ιδιαίτερο design.

Η ίδια ξενάγησε τους θαυμαστές της στο διαμέρισμά της μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, δίνοντας έμφαση στην τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα που αν τα έβλεπε η τηλεοπτική Σαμάνθα θα το μισούσε.

Με το σαλόνι της να είναι κατάλευκο, καθώς τα καλύμματα, τα φωτιστικά, οι κουρτίνες και το χαλί έχουν αυτό το κρεμ λευκό χρώμα, η διάσημη ηθοποιός έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις κουρτίνες, οι οποίες μοιάζουν με κίονες, αλλά και στην σκαλιστή τραπεζαρία με μεταλλική επιφάνεια που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Έχοντας διακοσμήσει το σπίτι της με αρκετά vintage στοιχεία, όπως κηροπήγια, ένα πιάνο με ξύλινη επένδυση, ρετρό τηλέφωνο και πίνακες σε γήινους τόνους, το αγαπημένο της μέρος είναι σίγουρα η κρεβατοκάμαρά της.

Το δωμάτιο της, λοιπόν, είναι αρκετά πριγκιπικό με τα περισσότερα έπιπλα να είναι σε ροζ και κρεμ χρώμα, ενώ το ρετρό μπουντουάρ της είναι σκαλιστό με αγγελάκια κάτι το οποίο δεν βλέπεις πλέον συχνά.

Μπορεί, λοιπόν, οι περισσότερες από εμάς να είχαμε στο μυαλό μας κάτι πιο απλό, σικάτο και... κόκκινο, έχοντας την ηρωίδα του Sex and the City στο μυαλό μας, αλλά η Κίμ Κατράλ μας διέψευσε παρουσιάζοντάς μας ένα κλασικό διαμέρισμα σε ήρεμα χρώματα..