Apple Masters Plus
Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβωλος
28|04|2021 08:00
SHARE
APPLE MASTERS PLUS ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩΤΣΟΒΩΛΟΣ

Πλέον είμαι σίγουρη ότι επιλέγω πάντα το σωστό και ιδανικό gadget


Ως δημοσιογράφος, έχω μάθει να ζω την καθημερινότητά μου στη δίνη της ταχύτητας.

Γρήγορη πληροφορία, ταχύτατοι ρυθμοί, εξελίξεις, διαρκής σύνδεση στο Internet και τα social media -θέλω να αφουγκράζομαι το τώρα κι ας ταξιδεύω νοερά μέσα από τα κείμενά μου. Έτσι, η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αφού διευκολύνει την καθημερινότητά μου και ικανοποιεί ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις μου, εξασφαλίζοντάς μου πολύτιμο χρόνο, που έχω ανάγκη να ξεκλέβω για τον εαυτό μου, όταν η δουλειά τελειώνει.

Tο να είσαι γυναίκα δημοσιογράφος είναι μια ζόρικη ιδιότητα που απαιτεί οργάνωση, ταχύτητα και γρήγορες λύσεις. Το γραφείο μου δεν είναι απαραίτητα μόνο ο φυσικός χώρος της εργασίας μου, αλλά «κρύβεται» και πίσω από μια σειρά συσκευών, που θα μου προσφέρουν διαρκή ενημέρωση, καταχώρηση data, οργάνωση ατζέντας, διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο, δυνατότητες άψογης ηχογράφησης και πολλά άλλα πράγματα, που είναι αναγκαία για να μπορώ να είμαι παραγωγική, έγκαιρη και έγκυρη την ίδια στιγμή. Η διαχείριση καταιγιστικών νέων πληροφοριών και ειδήσεων είναι η καθημερινότητά μου. Γι’ αυτό χρειάζομαι βοήθεια ώστε να την οργανώνω καλύτερα.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι το γράψιμο, οι συζητήσεις με υπέροχους ανθρώπους που μετουσιώνονται σε συνεντεύξεις, τα νέα σημεία της πόλης, τα πρόσωπα της τέχνης και τα ταξίδια. Γι' αυτόν τον λόγο, χρειάζομαι έμπιστα gadgets, που θα μου «λύσουν τα χέρια» την εκάστοτε στιγμή και θα μου επιτρέψουν να δώσω «ζωή» στα δημιουργικά πρότζεκτ μου.

Συγκεκριμένα, χρειάζομαι πάντοτε ένα καλό και ελαφρύ laptop, ώστε να το μεταφέρω στο σακίδιό μου και να μπορώ να γράψω ανά πάσα στιγμή και φυσικά ένα κινητό εξοπλισμένο με κάμερα υψηλής ανάλυσης, ώστε να απαθανατίζω τις στιγμές αλλά και τα μικρά «ρεπορτάζ» της καθημερινότητας που εξελίσσεται μπροστά μου. Το βράδυ, από το κινητό στο laptop μου και το αντίστροφο, μεταφέρω αρχεία, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και βιαστικές αλλά χρήσιμες σημειώσεις, αξιοποιώντας στο maximum τις δυνατότητες που μου προσφέρουν οι συσκευές.

Ως χρήστρια Apple ξέρω ότι μπορώ να έχω όποια συσκευή καλύπτει τις ανάγκες μου γρήγορα στα χέρια μου. Όχι όμως πάντα χωρίς κάποια μικρή σύγχυση και αγωνία για το αν έχω επιλέξει τη σωστή συσκευή, από την ευρεία γκάμα της Apple, που πράγματι κάνει το σωστό «κούμπωμα» αναλόγως με τι το χρειάζομαι και τι μου ταιριάζει. Ίσως γιατί κι εγώ, λίγο πριν αποφασίσω, δεν έχω εντοπίσει 100% όλα όσα θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα μου ως γυναίκα δημοσιογράφος. Μερικές φορές είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι κάποιος άλλος ξέρει για σένα καλύτερα από εσένα.

Και έτσι, σαν να έρχονται να σώσουν την ημέρα (κάποιες φορές ακόμα και με την κυριολεκτική σημασία της φράσης), οι σύμβουλοι πωλήσεων Apple Masters Plus, τους οποίους θα βρω στα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, μπορούν να με καθοδηγήσουν και να μου προσφέρουν τις απαραίτητες οδηγίες, γα να κάνω την απόλυτα σωστή επιλογή. Οι Apple Masters Plus ήρθαν να ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ήδη καταρτισμένη ομάδα των Apple Masters, οι οποίοι επίσης προσφέρουν απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις τους σε κάθε επισκέπτη, που ενδιαφέρεται να γίνει ή είναι μέλος της πολυάριθμης οικογένειας της Apple!

Ποιοι είναι αυτοί οι σωτήρες; Είναι άνδρες και γυναίκες που θα μου λύσουν τις απορίες και τα χέρια σχετικά με τα προϊόντα Apple. Είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν να ξεδιαλύνω το συννεφάκι μέσα στο μυαλό μου. Ξέρετε... Αυτό το συννεφάκι που αποτελείται από κάτι που διάβασα πεταχτά στο ίντερνετ και από την ατάκα της φίλης μου της Τόνιας, που είπε ότι ο νέος επεξεργαστής Μ1 μου είναι απαραίτητος για την επεξεργασία των φωτογραφιών μου αλλά όταν της ζήτησα να μου πει σε τι ταχύτητες κινείται σήκωσε ανάλαφρα τους ώμους λέγοντας «και πού να ξέρω εγώ;». Όμως αυτό δεν μου είναι αρκετό, γι’ αυτό χρειάζομαι τους Apple Masters Plus.

Πρόκειται για ειδήμονες που έχουν λάβει πιστοποίηση από την Apple, με σκοπό να διασφαλιστεί η κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης σε θέματα που αφορούν τα λειτουργικά της συστήματα και τις συσκευές της, όπως τα iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, AirPods. Που πέρα των περγαμηνών είναι και οι ίδιοι φανατικοί χρήστες των Apple προϊόντων με βιωματική εμπειρία και με όρεξη να μοιραστούν μαζί σου όσα έχουν μάθει χάρη στην μελέτη, την ενασχόληση και τον χρόνο που έχουν αφιερώσει.

Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να έχεις απέναντι σου ένα φιλικό πρόσωπο που εύκολα, γρήγορα και περιεκτικά μπορεί να σε καθοδηγήσει με όσες λεπτομέρειες σου είναι απαραίτητες, χωρίς όμως να σε φορτώσει με πληροφορία που δεν σου χρειάζεται, από το να προσπαθείς μόνος σου να βρεις την απάντηση σε ένα άψυχο προσπέκτους ή σε μια οθόνη.

Ο Μιχάλης είναι ένας από τους Apple Masters Plus που, έχοντας όλη την πληροφορία, θα σε καθοδηγήσουν στο προϊόν που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Πώς θα τους εντοπίσω; Θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple. Εδώ να σημειώσω πως η εταιρία Κωτσόβολος διαθέτει το πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα που βρίσκεται στο κατάστημά της στο The Mall Athens. Το pin βέβαια είναι το πρώτο διακριτικό που θα μας φέρει κοντά. Το πιο ουσιαστικό είναι όταν ξεκινήσει η κουβέντα μας. Εκεί που θα νιώσω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου έχει όλη τη γνώση, την κατάρτιση και την όρεξη να με βοηθήσει, ώστε να κάνω την πιο ορθή, για εμένα, επιλογή και να καταλήξω με τη συσκευή που χρειάζομαι. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να εμπιστευτώ τον Apple Master Plus. Εκείνος ξέρει και είναι εδώ για να με βοηθήσει.

Γι’ αυτό ανυπομονώ να συναντήσω τους Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος και να με κατατοπίσουν για το ποια ακουστικά θα πρέπει να προτιμήσω, ώστε να μπορώ να κάνω άνετα τις απομαγνητοφωνήσεις των συνεντεύξεων μου όπως και φυσικά ποιο ipad να διαλέξω και με ποια αξεσουάρ να το συνοδεύσω, ώστε να γίνει το πιο βολικό πολυεργαλείο για τη δουλειά μου. Γιατί είναι πάντα καλύτερα να έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο με τις σωστές απαντήσεις, τις γνώσεις και φυσικά την καθοδήγηση που είναι εκεί για σένα, με χαμόγελο και όλη την πληροφορία που έχεις ανάγκη.

SHARE