Φωτογραφία: Unsplash/ Curtis Adams
Φωτογραφία: Unsplash/ Curtis Adams
DECOR

Το έπιπλο για το μικρό μπάνιο από την IKEA που θα το βάλει σε τάξη και θα του δώσει στιλ -Κοστίζει κάτω από 10€


Σε κάθε σπίτι το Α και το Ω είναι η άνεση, κάτι που μπορεί κανείς να καταφέρει με μικρά, οικονομικά και χρηστικά έπιπλα.

Η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο είναι δύο από τα δωμάτια που όσα τετραγωνικά κι αν είναι χρειαζόμαστε λίγα ακόμη, επομένως καταλαβαίνεις πως, όσο μικρότερα αυτά τα δύο δωμάτια, τόσο πιο δύσκολες οι συνθήκες, πόσο μάλλον αν έχουμε πολλά αντικείμενα να τακτοποιήσουμε μέσα σε αυτά.

Στην προκειμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με το μπάνιο, ένα δωμάτιο συνυφασμένο με την καθαριότητα. Στο μυαλό των περισσοτέρων το μπάνιο είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που μπορεί να προσφέρει χαλάρωση, με ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

Μέσα σε αυτό υπάρχουν τα περισσότερα σημαντικά αντικείμενα, από αρώματα και καλλυντικά, μέχρι ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, πόσο σημαντικό είναι λοιπόν να τα οργανώνει κανείς σωστά και όμορφα;

Στα καταστήματα IKEA βρήκαμε το κατάλληλο έπιπλο, το έπιπλο εκείνο που θα σου λύσει τα χέρια, θα οργανώσει το, σχεδόν βομβαρδισμένο σου μπάνιο, ενώ παράλληλα θα του δώσει τη φινέτσα και την άνεση που τόσο καιρό αναζητούσες.

H γωνιακή ραφιέρα σε λευκό χρώμα είναι ιδανική για ένα μικρό μπάνιο. Τοποθετείται στην εσοχή των δύο τοίχων, σαν να κουμπώνει στην γωνία του τοίχου δηλαδή. Κοστίζει μόνο 8,99, έχει τρία ράφια και μπορείς επάνω της να τοποθετήσεις πετσέτες μπάνιου, σαπούνια ή ό,τι άλλο μπορεί να βρίσκεται επάνω στον νιπτήρα σου.

Επίσης για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο μπάνιο σου, μπορείς να διακοσμήσεις το επάνω ράφι με αρωματικά κεριά και φυτά εσωτερικού χώρου.

Βρείτε το έπιπλο από την IKEA εδώ

IKEA
IKEA
SHARE