Φωτογραφία Unsplash
Φωτογραφία Unsplash
09|06|2024 10:39
SHARE
ΙΚΕΑ

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που θα δώσει χρώμα στο υπνοδωμάτιο σου -Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ


Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ΙΚΕΑ ένα μοντέρνο φωτιστικό που θα απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού δίνοντας χρώμα και φως στο χώρο.

Το σπίτι μας αντικατοπτρίζει όλα όσα είμαστε και στην προκειμένη περίπτωση αν το στιλ σου είναι μοντέρνο, λατρεύεις τις minimal τάσεις και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, η ΙΚΕΑ έχει ένα ξεχωριστό επιτραπέζιο φωτιστικό που μπορεί να διακοσμήσει κάθε έπιπλο φέρνοντας minimal διάθεση στο υπνοδωμάτιό σου.

Τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι πολλά, ανάλογα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που θα δώσει χρώμα στο υπνοδωμάτιό σου

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με σύγχρονο σχεδιασμό και ευχάριστη λάμψη. Διατίθεται σε προσιτή τιμή καθώς κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και θα το βρεις ΕΔΩ.

Έχει απαλό σχήμα με ρετρό αίσθηση που το κάνει να ταιριάζει σε κάθε υπνοδωμάτιο. Είναι απαραίτητο για κάθε κομοδίνο χαρίζοντας έναν ατμοσφαιρικό και απαλό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει που του ταιριάζει και στο σαλόνι, το γραφείο ή κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Yπόσχεται να αναβαθμίσει τον χώρο και να κάνει απολαυστικές τις ώρες διαβάσματος και χαλάρωσης στο σπίτι. Ένα τέτοιο φωτιστικό είναι μια αγορά που σίγουρα θα κάνει απόσβεση αμέσως.

SHARE