Φωτογραφία: Instagram/melina.nikolaidi
Φωτογραφία: Instagram/melina.nikolaidi
15|11|2023 09:04
SHARE
ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

H Μελίνα Νικολαΐδη έδειξε το φοιτητικό της σπίτι στο Λονδίνο -Η λεπτομέρεια στο design που κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος


Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το φοιτητικό της διαμέρισμα στο Λονδίνο και παρατηρήσαμε μια έξυπνη διακοσμητική πινελιά που «μεγαλώνει» τον χώρο και μπορείτε να υιοθετήσετε και εσείς αν έχετε μικρό σπίτι.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη στα social media, το γκρι χρώμα επικρατεί στον χώρο.

Έχει επιλέξει έναν σκούρο μπλε καναπέ με λευκά μαξιλάρια ο οποίος ταιριάζει τέλεια με την αισθητική του σπιτιού, γκρι στόρια στο παράθυρό της, ένα γκρι χαλί και ένα απαλό γκρι χρώμα στους τοίχους.

Όσο για το design, έχει προσθέσει μικρές λεπτομέρειες που δίνουν μια girly και ρομαντική πινελιά σε κάθε γωνιά.

H Μελίνα Νικολαΐδη έδειξε το φοιτητικό της σπιτιού -Η λεπτομέρεια στο design που κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος

Στο λευκό έπιπλο της τηλεόρασης έχει προσθέσει δύο βάζα με ροζ τουλίπες ενώ στο βοηθητικό γυάλινο τραπεζάκι στο πλάι του καναπέ έχει ένα υπέροχο επιτραπέζιο φωτιστικό, μεταλλικό, με λευκό καπέλο έτσι, δίνει και μια διακριτική vintage νότα.

Στον τοίχο, πάνω από τον καναπέ υπάρχει ένας πίνακας και η λεπτομέρεια που όλοι είδαμε είναι ο καθρέπτης στην κουζίνα. Το φοιτητικό της σπίτι στο Λονδίνο μπορεί να είναι μικρό, είναι όμως πρακτικό με έξυπνους χώρους και τέλεια διακόσμηση.

Η κουζίνα είναι στον ίδιο χώρο με με το σαλόνι και με σκοπό να «μεγαλώσει» οπτικά ο χώρος υπάρχει ένας καθρέπτης στον τοίχο της εστίας της κουζίνας από τον οποίο και φωτογραφίζεται η Μελίνα.

Ο καθρέπτης σε έναν μικρό χώρο μπορεί να δημιουργήσει την οπτική ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος και στην προκειμένη περίπτωση έχει επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Η ίδια στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram έγραψε «ακατάστατη κουζίνα» και φαίνεται να κρατά μια ξύλινη κουζίνα καθώς ετοιμάζει το γεύμα της.

Θυμίζουμε πως η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στην Αγγλία όπου και ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στην υποκριτική.

SHARE