Φωτογραφία: Unsplash/@partyintheshire
Φωτογραφία: Unsplash/@partyintheshire
ΗΟΜΕ

5+1 προϊόντα από τα H&M Home για να δώσετε cozy φθινοπωρινό αέρα στο σαλόνι σας με λιγότερα από 100 ευρώ


Πώς μπορείτε να φτιάξετε την πιο cozy «γωνιά» στο σαλόνι σας, οικονομικά, δημιουργώντας μια υπέροχη ζεστή ατμόσφαιρα;

Αν και οι υψηλές θερμοκρασίες ακόμη για την εποχή δεν μας έχουν βάλει σε φθινοπωρινή διάθεση, ο Νοέμβριος είναι και επισήμως εδώ με αποτέλεσμα η θέλησή μας για περισσότερο χουχούλιασμα, σειρές στον καναπέ αλλά και μαγειρέματα με φίλους τα Σαββατοκύριακα, να είναι εντονότερη.

Η αλήθεια είναι πως το σπίτι αποτελεί καταφύγιο για όλους μας. Όσο πιο ζεστή είναι η ατμόσφαιρά του, τόσο πιο πολύ μας «τραβάει» μέσα επομένως, μαι σωστή διακοσμητική παρέμβαση είναι αναγκαία ώστε να νιώσουμε τον χώρο μας «δικό μας», να θέλουμε να περνάμε χρόνο με φίλους και οικογένεια ολόγυρα από το τραπέζι μας.

Ο Νοέμβριος ευνοεί για redesign, έτσι, κάναμε μια έρευνα για να προσθέσουμε μικρά -αλλά χαρακτηριστικά του φθινοπώρου – items.

5+1 προϊόντα από τα H&M Home για να δώσετε cozy φθινοπωρινό αέρα στο σαλόνι σας με λιγότερα από 100 ευρώ

Τι κάνει έναν χώρο ζεστό και cozy; Οι χνουδωτές και συνάμα απαλές κουβέρτες, που συνδυάζουν design και άνεση σε ένα. Ένας ζεστός καφές, τα κεριά, αρωματικά ή και μικρά ρεσώ σε διάφορα σημεία του σπιτιού φέρνουν όμορφα αρώματα αλλά και ρομαντικό χαμηλό φωτισμό.

Τα ψάθινα καλάθια από την άλλη αποτελούν έξυπνο τρόπο αποθήκευσης αλλά και διακοσμητική πινελιά που ξεχωρίσει, ενώ και τα κεραμικά βάζα που χωράνε μέσα τους λουλούδια εποχής, μπορούν να φέρουν το φθινόπωρο στο σαλόνι, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε περιττά και ανούσια έξοδα.

Μετά από την έρευνά μας στα καταστήματα H&M Home, αποφασίσαμε πως θέλουμε να κάνουμε το σαλόνι μας μια cozy «φωλιά», έναν μήνα και κάτι παραπάνω από τα Χριστούγεννα.

Δείτε παρακάτω ta 6 προϊόντα που επιλέξαμε από τα H&M Home:

Θέσαμε ένα budget μέχρι τα 100 ευρώ και με μόλις 99,94 ευρώ φτιάξαμε μια λίστα με τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα που θα απογειώσουν το σαλόνι μας χαρίζοντάς του μια μοναδική φθινοπωρινή αύρα.

Μικρό καλάθι αποθήκευσης 12,99 ευρώ/ Δείτε το εδω

Κουβέρτα από σύμμεικτο μαλλί 39,99 ευρώ /Δείτε το εδώΠορσελάνινο φλιτζάνι 4,99 ευρώ/ Δείτε το εδώLittle Book of Dior 17,99 ευρώ/ Δείτε το εδώΜεγάλο κεραμικό βάζο 19,99 ευρώ / Δείτε το εδώΑρωματικό κερί σε γυάλινο βαζάκι 3,99 ευρώ / Δείτε το εδώ

SHARE