Φωτογραφία: Zara Home
Φωτογραφία: Zara Home
22|11|2022 11:30
SHARE
ZARA HOME

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Zara Home για το μικρό σπίτι -Θα αντικαταστήσει το έλατο


Δεν είναι λίγοι οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει να στολίζουν το σπίτι τους μπαίνοντας σε εορταστικό mood, ακόμη κι αν οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες δεν ευνοούν ιδιαίτερα.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια από τις πιο όμορφες περιόδους και μάλιστα, με τους στολισμούς, τα λαμπιόνια και τις χρυσόσκονες, η διάθεση όλων κάπως παίρνει τα πάνω της.

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση του ιδανικού δέντρου για το σπίτι σου και αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά χριστουγεννιάτικα, τα Zara Home έχουν την απόλυτη πρόταση.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Zara είναι η εναλλακτική πρόταση για τον στολισμό

Στα καταστήματα Zara Home υπάρχει ήδη ποικιλία στα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και μέσα σε αυτά ανακαλύψαμε μια εναλλακτική πρόταση, για minimal και μοντέρνο στολισμό.

Ένα επιδαπέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, διαφορετικό από τα άλλα, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών αφού ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ενώ παράλληλα δίνει στον χώρο μια φρέσκια ματιά.

Πρόκειται για το εντυπωσιακό δέντρο με με ενσωματωμένο φως led, το οποίο στέκεται μόνο του, χωρίς άλλα στολίδια, αλλά μπορείς να προσθέσεις και μερικά για να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Δείτε το εδώ.

SHARE