Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
09|03|2024 09:00
SHARE
ΙΚΕΑ

Η μεταλλική ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ που χωράει και στο πιο μικρό μπάνιο -Γωνιακή με μοντέρνο design


Η μαύρη ραφιέρα με τα μεταλλικά και γυάλινα ράφια από τα ΙΚΕΑ είναι η προσθήκη που θα ομορφύνει, αλλά και θα οργανώσει το μικρό σας μπάνιο.

Ένα μικρό μπάνιο ξέρουμε πως μπορεί να περιορίσει πολύ τις κινήσεις μας, καθώς όχι μόνο προσπαθούμε να χωρέσουμε τα πάντα στα έπιπλα που το απαρτίζουν, αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου δεν μπορούμε να επέμβουμε σημαντικά με όμορφες διακοσμητικές προσθήκες.

Κι όμως, με μια έρευνα για ένα πρακτικό αλλά συνάμα κομψό έπιπλο, ανακαλύψαμε μια μαύρη μεταλλική ραφιέρα από τα καταστήματα ΙΚΕΑ που αξίζει την προσοχή σας.

Είναι κομψή, χωράει και στο πιο μικρό μπάνιο και είναι ιδανική για τις γωνίες, κάτι που ευνοεί, αφού δεν θα πιάσει πολλά τετραγωνικά στον χώρο.

Η μεταλλική ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ

Η μεταλλική ραφιέρα από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, κοστίζει 49 ευρώ. Έχει πέντε ράφια και μπορείτε να βάλετε πάνω της από καλάθια με πετσέτες, κουτιά με καλλυντικά, μέχρι και είδη υγιεινής αλλά και deco items που ομορφαίνουν τον χώρο.

Είναι μαύρη και ταιριάζει με κάθε design -αλλά και χρωματική παλέτα του μπάνιου σας ενώ δίπλα της μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή επιτοίχια μεταλλική κρεμάστρα για τις πετσέτες σας.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι στη μεταφορά της αλλά και στην τοποθέτηση των αντικειμένων στα ράφια, ούτως ώστε να μην χαράξετε το γυαλί, παρόλα αυτά, όσον αφορά την καθαριότητά της, η ραφιέρα χρειάζεται μόνο ξεσκόνισμα με ένα βρεγμένο πανί.

Δείτε την εδώ

SHARE