Βιβλία για το καλοκαίρι
Βιβλία για το καλοκαίρι/Φωτογραφία: Shutterstock
20+1 ΒΙΒΛΙΑ

20+1 απολαυστικά βιβλία για να διαβάσεις το καλοκαίρι


Φτιάχνοντας τη βαλίτσα των φετινών διακοπών δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις πολύτιμες μέρες της χαλάρωσης.

Ξεχωρίσαμε από τις νέες εκδόσεις 20+1 απολαυστικά βιβλία. Σας προτείνουμε τις πιο δυνατές επιλογές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά και για weekend του Ιουνίου που θα περάσετε στην παραλία.

Έτσι αρχίζει το κακό, Χαβιέρ Μαρίας, εκδόσεις Πατάκη

Ο Χαβιέρ Μαρίας, ένας από τους καλύτερους σύγχρονους Ευρωπαίους συγγραφείς» σύμφωνα με τον νομπελίστα J.M. Coetzee, επιστρέφει με ένα νέο μυθιστόρημα που έχει πάρει εγκωμιαστικές κριτικές στον ξένο Τύπο. Στην Ισπανία της δεκαετίας του '80, σε μια χώρα που προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την πτώση του Φράνκο, ο νεαρός Χουάν ντε Βέρε αρχίζει να δουλεύει για λογαριασμό ενός επιτυχημένου κοσμικού σκηνοθέτη του κινηματογράφου, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια θλιμμένη γυναίκα που τον απατά. Όταν το αφεντικό του Χουάν του αναθέτει να διερευνήσει τις φήμες που αφορούν έναν οικογενειακό φίλο του ζευγαριού, ανακαλύπτει μια ιστορία που πάει πολύ πίσω στο παρελθόν, στα χρόνια μετά τον Ισπανικό Εμφύλιο.

Διαβάστε ποια είναι τα απολαυστικά βιβλία του καλοκαιριού στο iefimerida.gr

SHARE