Φωτογραφια: Unsplash/@kelli_mcclintock

Αντί για κομοδίνο -Η οικονομική εναλλακτική από την ΙΚΕΑ θα απογειώσει το design της κρεβατοκάμαρας

Δεν είναι λίγες οι εναλλακτικές προτάσεις όσον αφορά το design. Στην προκειμένη περίπτωση, ένα κομοδίνο μπορεί να αντικατασταθεί εξαιρετικά από ένα μοντέρνο ράφι της ΙΚΕΑ με κόκκινες και ξύλινες λεπτομέρειες.

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει ώστε να αναδιαμορφώσει τους χώρους του σπιτιού του.

Από έξυπνα κουτιά αποθήκευσης για εξοικονόμηση χώρου, μέχρι και μοντέρνα έπιπλα, στα ΙΚΕΑ μπορείς να ανακαλύψεις τα πάντα, από νεώτερες και παλαιότερες συλλογές.

Στην προκειμένη περίπτωση, αν η κρεβατοκάμαρά σου έχει περιορισμένο χώρο ή ακόμη, αν επιθυμείς να προσθέσεις μοντέρνες πινελιές, ξέχνα τα παραδοσιακά κομοδίνα και αναζήτησε τις εναλλακτικές σου.

Αντί για κομοδίνο -Το ράφι που θα απογειώσει το design της κρεβατοκάμαρας

Ένα ράφι από τα καταστήματα ΙΚΕΑ μας κέντρισε το ενδιαφέρον και είναι η ιδανική λύση για εσένα που ψάχνεις κάτι μοντέρνο και μίνιμαλ. Το επιτοίχιο ράφι με κωδικό SVENSHULT μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους. Είτε επιλέξεις ένα κομμάτι, είτε παραπάνω μπορείς να δημιουργήσεις ιδιαίτερα μοτίβα στον τοίχο.

Εύκολα μπορούν να περαστούν καλώδια, μέσα από το πλέγμα έτσι ώστε εύκολα να φορτίζετε το κινητό σας, έχει μικρό αλλά επαρκή χώρο αποθήκευσης αλλά και χώρο για νερό και διακοσμητικά. Κοστίζει μόνο 45 ευρώ και είναι σίγουρα πρακτικό και μοναδικό.

IKEA

Δείτε εδώ

IKEA
IKEA