αντικείμενα για το σπίτι

11 αντικείμενα για το σπίτι από ελληνικά brands που θα ανανεώσουν μοναδικά το interior design

Ανακαλύψαμε 11 deco items που υπογράφουν ελληνικά brands, τα οποία υπόσχονται να ανανεώσουν τους χώρους του σπιτιού σας.

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Το ησυχαστήριό μας, το οποίο μας υποδέχεται για να απολαύσουμε λίγες στιγμές πολύτιμης ξεκούρασης, τις ώρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπου αποφορτιζόμαστε από την απαιτητική καθημερινότητα και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας πρέπει να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, να μας ηρεμεί και να μας δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας.

Το interior design του σπιτιού μας συνήθως αποπνέει τη δική μας αισθητική, είτε είναι minimal είτε πιο πληθωρική, και συνήθως ψάχνουμε τα έπιπλα και τα αντικείμενα εκείνα που θα δημιουργήσουν την ιδανική deco σύνθεση.

Κάπου εδώ έρχονται να βοηθήσουν τα ελληνικά brands, τα οποία με τις πλούσιες home συλλογές τους προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να φτιάξετε τους χώρους των ονείρων σας.

Για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το καθιστικό ή όποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας πιστεύετε ότι χρειάζεται μια ανανέωση, τα αντικείμενα για το σπίτι των ελληνικών brands έρχονται να προτείνουν μοντέρνα ή πιο κλασικά σχέδια που θα δώσουν στους χώρους σας την απαραίτητη design πινελιά.

Συνδυάζοντας την ελληνικότητα με τις σύγχρονες τάσεις, εμπνευσμένη από την εγχώρια κληρονομιά αλλά και τη διαχρονική κομψότητα, Έλληνες δημιουργοί ξεχωρίζουν για την ευφάνταστη δημιουργικότητά τους, φέρνοντας στην επιφάνεια μια folklore αλλά παράλληλα και ανεπιτήδευτα στιλάτη διάθεση.

Δείτε παρακάτω 11 αντικείμενα για το σπίτι από ελληνικά brands:

Παραβάν Solo Athens, Δείτε εδώ

Κρεμάστρες We Design, Δείτε εδώ

Μπολ για σαλάτα Themis Z, Δείτε εδώ

Κούπα Think Pig, Δείτε εδώ

Φωτιστικό οροφής Kukunari, Δείτε εδώ

Κεριά Sensual Flames, Δείτε εδώK

Καράφα και ποτήρια Nisaki Mu, Δείτε εδώ

Μαξιλάρι Tomy K, Δείτε εδώ

Πλατώ Σερβιρίσματος Zeus + Δione, Δείτε εδώ

Παιχνίδι τρίλιζα Koku Concept, Δείτε εδώ

Βάζο από ύφασμα M2P, Δείτε εδώ