Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά
16|12|2022 14:54
SHARE
BOMBAY SAPPHIRE

Η Βάσια Κωσταρά σχεδίασε μια υπέροχη συλλεκτική φιάλη της Bombay Sapphire


Το premium gin Bombay Sapphire, στηρίζοντας τη δημιουργικότητα διεθνώς, συνεργάστηκε φέτος στενά με την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά για τη δημιουργία μιας συλλεκτικής φιάλης με την υπογραφή της, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η ξεχωριστή σχεδιάστρια και καλλιτέχνης, ιδανική εκφραστής της Stir Creativity φιλοσοφίας του Bombay Sapphire, άφησε το ταλέντο και την εφευρετικότητα της να την οδηγήσουν στη σχεδίαση μιας εορταστικής συσκευασίας, έχοντας ως κεντρικό διακοσμητικό μοτίβο τις βασιλικές παιώνιες και τα άγρια τριαντάφυλλα, στις αποχρώσεις φυσικά του sapphire blue.

Αφοσιωμένη και δημιουργική, με μεταπτυχιακό από το London School of Economics, η Βάσια Κωσταρά αποφάσισε στα 28 της χρόνια να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με σκοπό να συνδυάσει το καλλιτεχνικό της ταλέντο με τις επιχειρήσεις. Για κάθε συλλογή αντλεί έμπνευση από το πάθος της για τα ταξίδια, κι έτσι από αυτές τις εμπειρίες δημιουργεί τα δικά της μοτίβα. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η Βάσια διασφαλίζει ότι κάθε συλλογή έχει τη θηλυκότητα στο επίκεντρο, καθώς στόχος της είναι οι γυναίκες να αισθάνονται πάντα μοναδικές και δυνατές.

Το Bombay Sapphire είναι το London Dry Gin που δημιουργείται με την μέθοδο "έκχυσης ατμού" (vapour infusion). Με ένα μοναδικά ντελικάτο αρωματικό προφίλ από 10 βότανα και μια σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης διαδικασίας απόσταξης που χρησιμοποιεί, το Bombay Sapphire premium gin έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, τους οποίους παροτρύνει να εμπνευστούν και να ξεκλειδώσουν κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης, δημιουργώντας με ελεύθερη τη φαντασία τους.

Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα εορταστικά καλέσματα, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης για περιορισμένα τεμάχια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο www.bombaysapphiregreece.gr και στo official IG account του Bombay: https://www.instagram.com/bombaysapphiregin.gr/

SHARE