Σαλόνι διαμερίσματος
Φωτογραφία: Unsplash/David Huynh
FAUX SHEEPSKIN RUG

Το cozy και fluffy χαλί που δίνει φθινοπωρινά vibes στον χώρο -Trend στη διακόσμηση


Fall season is officially here! Το φθινόπωρο είναι η πιο cozy εποχή, κατά την οποία θέλουμε να μείνουμε σπίτι και να χουχουλιάσουμε, με παρέα ή μόνοι μας, Netflix & chill.

Το φθινόπωρο όμως θέλει και το κατάλληλο décor. Έτσι, θέλουμε ο χώρος μας να είναι ζεστός, ατμοσφαιρικός αλλά και με stylish design. Το deco items προσαρμόζονται σε αυτές τις συνθήκες, ώστε να είναι πρακτικά αλλά και κομψά.

Ψάχνοντας για έμπνευση -πού αλλού;- στο Instagram και στα accounts των πιο στιλάτων σπιτιών, βρήκαμε το next big thing στη διακόσμηση.

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για να στρώσουμε το σπίτι, ένα χαλάκι όμως φαίνεται πώς έχει κλέψει την καρδιά των απανταχού deco lovers.

Είναι κομψό, cozy και κυρίως fluffy και είναι το faux sheepskin rug ή αλλιώς γούνινο χαλάκι από δέρμα πρόβατου.

Ωστόσο, η eco-friendly, sustainable συνείδηση επιτάσσει faux fur, από συνθετικό, vegan υλικό, που δεν επιβαρύνει περισσότερο το περιβάλλον.

Τα χαλάκια αυτά είναι ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας που δεν χρειάζονται πραγματικό δέρμα ή γούνα για να δείξουν lux και ακριβά.

Λευκά, μπεζ, ροζ αλλά και πολύχρωμα, σε μεγάλα ή μικρά μεγέθη και διάφορα σχήματα, τα χαλάκια είναι το ιδανικό διακοσμητικό για το σαλόνι και δεν είναι μόνο για το πάτωμα.

Μπορείς να τα στρώσεις σε καναπέδες, πολυθρόνες, αλλά στο τελείωμα του κρεβατιού σου σαν ριχτάρι.

Προσθέτεις έτσι πλούσια υφή και ζεστασιά στον χώρο σου. Μαλλιαρά, μαλακά, με παχιά σύνθεση, τα χαλάκια αυτά είναι το απόλυτο φθινοπωρινό must.

SHARE