σαλόνι με ροζ πινελιές
Φωτογραφία: HM Home
23|09|2021 08:28
SHARE
DECO REFRESH

5 +1 fresh deco πινελιές που θα δώσουν προσωπικότητα στο σπίτι σας


Υπάρχουν δύο τρόποι να ανανεώσεις τον χώρο ενός σπιτιού -οι μεγάλες χωροταξικές αλλαγές και οι μικρές deco πινελιές.

Κάθε χρόνο, οι deco experts παρουσιάζουν νέα trends στο interior design, χρώματα που επηρεάζουν τη διάθεση και «ανοίγουν» τον χώρο αλλά και έπιπλα με ενδιαφέροντα σχήματα και υφές.

Τα trends στη διακόσμηση δεν αφορούν μόνο μεμονωμένα κομμάτια, αλλά και εκφράζουν και μια ολόκληρη αισθητική.

Για παράδειγμα, τους προηγούμενους μήνες αναδύθηκε η τάση του Cluttercore που δίνει έμφαση στον μαξιμαλισμό, αλλά με δημιουργικό και όχι «φασαριόζικο» τρόπο -λουλουδάτες ταπετσαρίες, πολύχρωμα βάζα, χαλιά και πόστερ μπορούν να συνυπάρχουν σε έναν χώρο αποφεύγοντας την φλυαρία.

Από την άλλη, ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στις φετινές deco τάσεις είναι το avocado green, το ματ, γεμάτο πράσινο που «γράφει» υπέροχα στους τοίχους της κουζίνας ή του σαλονιού και ξεκουράζει το μάτι.

Τα παραπάνω, ωστόσο, ανήκουν στις πιο μεγάλες αλλαγές που συνιστούν και μεγαλύτερη απόφαση -επομένως γίνονται δυσκολότερα.

Από την άλλη, οι μικρές πινελιές είναι εκείνες που θα κάνουν ένα instant refresh στον χώρο σας και θα του δώσουν προσωπικότητα και ένα έξτρα στοιχείο επικαιρότητας.

Παρακάτω, δείτε 6 deco items που θα δώσουν φρεσκάδα και ενδιαφέρον στον προσωπικό σας χώρο και διαλέξτε ποια θα υιοθετήσετε.

Ένα εντυπωσιακό κερί

Σοφιστικέ posters

Ένα statement φωτιστικό

Ένα βάζο σε έντονο χρώμα

Ένα ριχτάρι, μαξιλάρι ή κουρτίνα σε πορτοκαλί χρώμα

Ένα σετ ιδιαίτερα μαξιλάρια

SHARE