Σαλόνι διαμερίσματος με pampas grass

Το deco trend που βλέπουμε τώρα στα μοντέρνα διαμερίσματα -Η λεπτομέρεια που αλλάζει την ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο

H διακόσμηση αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας στο σπίτι: δίνει ξεχωριστό χρώμα στις στιγμές μας και αλλάζει την ψυχική μας διάθεση.

Θέλουμε ο προσωπικός μας χώρος να είναι όμορφος, περιποιημένος, με design που ταιριάζει στην αισθητική μας και μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα, ήρεμα και ξεκούραστα.

Πολλά deco trends κατακλύζουν το Instagram, δίνοντάς μας έτσι πολλές, νέες και πρωτότυπες ιδέες.

Το νέο αγαπημένο design trend με τεράστιο influence είναι ένα φυτό: το dried pampas grass.

Για τους deco lovers και τους Instagrammers, αυτό το trend δεν χρειάζεται συστάσεις.

Μοιάζει με δεσμίδες από στάχυ, αλλά αντί για κόκκους, έχει ελαφριά φύλλα, σαν φτερά.Το γυνέριο ή κορταδερία, ελληνιστί, έγινε γρήγορα το νέο, αγαπημένο home deco στοιχείο.

Αυτός ο τύπος φυτού μετατράπηκε σε chic & stylish διακοσμητικό, καθώς, σύμφωνα με τους Ali Sourbis και Jessica Rose, μπορεί να αντέξει στον χρόνο χωρίς καμία προσπάθεια. Δεν χρειάζεται συντήρηση κι αυτό το κάνει πιο ελκυστικό.

Για να το αποξηράνεις, πρέπει να κρεμάσεις ανάποδα ένα μπουκέτο σε ζεστό περιβάλλον για λίγες εβδομάδες. Αλλιώς, μπορείς να βρεις ήδη αποξηραμένο pampas grass, στο εμπόριο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μερικά pampas grass σε ένα βάζο ή άλλο μεγάλο δοχείο, κυρίως γυάλινο. Στο σαλόνι, στο γραφείο, ακόμη και στο δωμάτιο.

Η fluffy του υφή δίνει μια ονειρική αίσθηση στο χώρο μας, που, όμως, δεν είναι υπερβολική.

Το neutral χρώμα ταιριάζει σε κάθε χώρο, από έναν minimal μοντέρνο έως έναν με eclectic boho style.

Στην τέλεια μείξη του μινιμαλισμού με τον μαξιμαλισμό, το pampas grass είναι το ιδανικό Instagram trend που ήρθε για να μείνει.