σαλόνι με χριστουγεννιάτικο δέντρο
Φωτογραφία: Ζara Home
24|11|2021 10:57
SHARE
FESTIVE TOUCH

Festive touch: 7+1 items από τα Zara Home που θα δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας


Για όσους λατρεύουν τα Χριστούγεννα, λίγα πράγματα είναι περισσότερο mood boosting από το να διακοσμούν το σπίτι τους γιορτινά.

Φυσικά η μαξιμαλιστική διακόσμηση, με γκλίτερ, δέντρο, πολύχρωμα φώτα και αρκουδάκια μπορεί γεμίζει το σπίτι χαρά, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν τη διακριτική λάμψη και τον μινιμαλισμό, με επιλεγμένες προσθήκες στον χώρο.

Άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια, όλοι συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο προσωπικός μας χώρος να μας εκφράζει και να μας αρέσει -πώς γίνεται, κατά κάποιον τρόπο, προέκταση του χαρακτήρα μας.

Τα Zara Home είναι all about Christmas, με μια συλλογή γεμάτη στολίδια, διακοσμητικά, κομψά κεριά και καλαίσθητα αντικείμενα για να φέρετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Από πιο «παιδικά» στολίδια και διακοσμητικά με αρκουδάκια, μέχρι glossy κλαδιά και χρυσαφένια old fashioned κεριά, οι επιλογές είναι άφθονες και καλύπτουν όλο το spectrum της αισθητικής που επιθυμείτε να πετύχετε.

Ξεχωρίσαμε τα πιο χαριτωμένα και ντελικάτα items που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε το αγαπημένο σας!

Κεριά -αστέρια /Δείτε εδώ

Χιονόμπαλα με δώρο /Δείτε εδώ

Διακοσμητική καμπάνα -ελάφι /Δείτε εδώ

Σουπλά με ζακάρ /Δείτε εδώ.

Μεγάλο χρυσαφί βάζο /Δείτε εδώ.

Στοπ πόρτας προβατάκι /Δείτε εδώ.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με διακοσμητικό κερί /Δείτε εδώ

Χριστουγεννιάτικο κλαδί με γκλίτερ /Δείτε εδώ

SHARE