Διακόσμηση καθιστικού με προϊόντα ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
FURNITURE TREND

Τα έπιπλα που θα πρωταγωνιστήσουν στις συλλογές των home brands το 2021 -Αλλάζουν τη ζωή στο σπίτι


Διανύουμε μια νέα εποχή που φέρνει σε πρώτη προτεραιότητα την κάλυψη των βαθύτερων αναγκών μας: το 2020, το σπίτι έγινε καταφύγιο προστασίας και για μεγάλο χρονικό διάστημα κληθήκαμε να μείνουμε μέσα σε αυτό για την ασφάλειά μας. Πατώντας pause για λίγο, μπορέσαμε να δούμε τι είναι αυτό που έλειπε από την καθημερινότητά μας και τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξουμε.

Ένα σπίτι μπορεί μας προσφέρει ό,τι εμείς του επιτρέπουμε. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του είναι στο χέρι μας. Αν μένετε σε ένα μικρό σπίτι σίγουρα η παραπάνω πρόταση να σας φαίνεται λίγο ουτοπική γιατί η βαθύτερη πεποίθησή σας είναι «Μικρό σπίτι=περιορισμένες δυνατότητες».

Το 2021, η No1 τάση στα έπιπλα έχει σκοπό να κάνει το μικρό σας σπίτι, πιο λειτουργικό από ποτέ. Τα μικρά, πολυχρηστικά έπιπλα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν στις συλλογές των home brands και θα κυριαρχήσουν στις επιλογές των interior designers και organizing experts.

Έπιπλα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες μέσα στο σπίτι, που ταιριάζουν σε κάθε γωνιά καταλαμβάνοντας μικρό χώρο και κάνουν την χορογραφία της ημέρας πιο ευχάριστη, αναμένεται να είναι πρώτα σε προτιμήσεις.

Τις τελευταίες σεζόν, η λογική αρκετών multifuctional επίπλων μας εξέπληξε ευχάριστα. Τη νέα χρονιά, αφήστε τον χώρο να αναπνεύσει ενσωματώνοντας σε αυτόν έπιπλα που θα κάνουν την παραμονή σας στο σπίτι απόλαυση.

Δείτε τα έπιπλα που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες μέσα στο σπίτι καταλαμβάνοντας μικρό χώρο και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν στα διαμερίσματα του εξωτερικού:

Nightstand Desk -Το γραφείο που λειτουργεί και ως κομοδίνο

Ηidden Storage- Έπιπλα με κρυμμένο αποθηκευτικό χώρο:

Σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο

Bar cart: Το έπιπλο που έγινε trend τις τελευταίες σεζόν. Το stylish αποθηκευτικό μέσο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει όποιο αντικείμενο επιθυμείτε. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σαλόνι ή το χωλ.

Shelf Floor Lamp: Φωτιστικό με αποθηκευτικό χώρο -Μια ιδέα που κάνει θραύση στο εξωτερικό και συνδυάζει δύο λειτουργίες: φωτισμό και οργάνωση του χώρου.

Chair Bed: Πολυθρόνα που γίνεται κρεβάτι

Mag table: Το μικρό τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει βιβλία και περιοδικά και υπάρχει στο καθιστικό διαμερισμάτων του εξωτερικού.

Daybed: Το ανάκλιντρο έχει κάνει δυναμικό comeback στην διακόσμηση τις τελευταίες σεζόν. Kαναπές και κρεβάτι μαζί.

SHARE