διακόσμηση μπάνιο ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: IKEA
ΙΚΕΑ

Το ιδανικό έπιπλο για να βάλεις σε τάξη το μπάνιο σου θα το βρεις στην ΙΚΕΑ


Ένα έπιπλο από τη νέα συλλογή της ΙΚΕΑ δίνει την ιδανική λύση για τα μικρά μπάνια.

Κατά τη διακόσμηση του σπιτιού, συνήθως δίνουμε μεγάλη προσοχή στο σαλόνι, όπου ξέρουμε ότι θα περάσουμε πολλές από τις ώρες της ημέρας μας, καθώς και στην κρεβατοκάμαρα, που αποτελεί ουσιαστικά το καταφύγιό μας, όπου ξεκουραζόμαστε και αποφορτιζόμαστε. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε επίσης και στην κουζίνα, καθώς τη σχεδιάζουμε έτσι ώστε να μας εξυπηρετεί στη μαγειρική και τις υπόλοιπες δουλειές, ίσως και στο μεσημεριανό μας φαγητό αν χωράει τραπέζι. Οπότε, τη θέλουμε λειτουργική και στιλάτη.

Ένας από τους ξεχασμένους χώρους (για να μην πούμε ο πιο ξεχασμένος) όταν η συζήτηση έρχεται στο interior design είναι το μπάνιο. Ωστόσο, είναι σημαντικός και αυτός ο χώρος να αποπνέει μια όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, όπου θα επικρατεί η τάξη.

Κάτι που, όπως ήταν αναμενόμενο από έναν guru της οργάνωσης και της διακόσμησης, το έχει σκεφτεί η Ikea. Στη νέα συλλογή ανακαλύψαμε ένα εύχρηστο και ιδιαίτερο έπιπλο, ιδανικό για τα μικρά μπάνια, το οποίο έρχεται να δώσει τη λύση σε εσάς που μόνιμα παραπονιέστε ότι δεν έχετε χώρο και θέλετε να βάλετε επιτέλους τάξη στο χάος των καλλυντικών και των υπόλοιπων προϊόντων.

ντουλάπι ΙΚΕΑ μπάνιο
IKEA

Πρόκειται για ένα σκελετό τοίχο με ράφια και συρόμενο καθρέφτη. Με αυτόν τον τρόπο, θα οργανώσετε και θα να αποθηκεύσετε τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε τακτικά και θέλετε να έχετε πάντα στη διάθεσή σας, καθώς κι έναν καθρέφτη που δεν θα πιάνει χώρο και θα σας εξυπηρετεί στη beauty routine σας.

ντουλάπι ΙΚΕΑ
IKEA

Δείτε εδώ.

Είναι ιδιαίτερα πρακτικό για τα πιο μικρά μπάνια, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε το σκελετό και χωρίς τον καθρέφτη για έξτρα αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα (για τα μπαχαρικά σας, για παράδειγμα) ή ακόμα και την είσοδο του σπιτιού.

SHARE