Ψυγείο ντουλπάπα από την LG
Ψυγείο ντουλπάπα από την LG
26|10|2023 11:01
SHARE
ADVERTORIAL

Εσείς ποιο ψυγείο ντουλάπα θα επιλέξετε; Οι καλύτερες προτάσεις για κάθε στυλ


Η κουζίνα αποτελεί ως χώρο την «καρδιά» του σπιτιού... Εκεί γίνονται οι πιο ουσιαστικές συζητήσεις της οικογένειας και πολλές φορές λαμβάνονται μικρές ή μεγάλες αποφάσεις. Την ώρα που ετοιμάζονται οι σπεσιαλιτέ, τα μπολ με το ζεστό comfort food και τα πεντανόστιμα επιδόρπια. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το σκηνικό παίζει το ψυγείο, που φυλάει τα πολύτιμα συστατικά για τα μοναδικά μαγειρικά σας θαύματα! H LG διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία για τις grande ανάγκες σας και σας προτείνει ψυγείο ντουλάπα, ιδανικό για κάθε χώρο.

Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης

Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος. Απόλυτη εργονομία, εύκολη πρόσβαση σε κάθε ράφι και ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε ένα ταψί με φαγητό.

Ψυγείο Ντουλάπα Κάθετης Διάταξης

Άπλετος χώρος με μοναδική διάταξη. Όλα σε σειρά με τον πιο ευρηματικό τρόπο. Η συντήρηση είναι κάθετη στο αριστερό μέρος, ενώ η ψύξη επίσης κάθετη στο δεξί μέρος. Design, καινοτομία και μεγάλη χωρητικότητα σε... άλλο επίπεδο!

Ντουλάπες Combo

Τίποτα δεν είναι πιο χαρισματικό από μία ντουλάπα Combo. Η σειρά περιλαμβάνει ψυγεία και καταψύκτες συνδυάζονται μεταξύ τους και προσφέρουν μία ολοκληρωμένη, ντελικάτη λύση λειτουργικότητας για την κουζίνα σας.

Τα μοντέλα συντήρησης (GLT51PZGSZ και GLM71MCCSF) σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα κατάψυξης (GFM61MCCSF και GFE41PZGSZ) ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους και δίνουν extra credits στον χώρο σας.

Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης Slim

Γιατί slim; Μα φυσικά, γιατί διαθέτουν μικρότερο πλάτος έτσι ώστε να μπαίνουν άνετα ακόμη και σε πιο περιορισμένους χώρους. Επίσης, διαθέτουν καινοτόμες λειτουργίες, upper τεχνολογία και πλήθος χαρακτηρίζουν που κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Τα ψυγεία ντουλάπες της LG ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες τεχνολογίες τους1, όπως η τεχνολογία LinearCooling™, που «σφραγίζει» τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα και μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας2. Παράλληλα με την Τεχνολογία DoorCooling+™ πετυχαίνετε ομοιόμορφη και ψύξη για περισσότερη φρεσκάδα, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα ποτά σας. Είναι πάντα δροσερά και απολαυστικά! Στα συν εντάσσεται και η μεγάλη χωρητικότητά τους. Με την Τεχνολογία
ThinQTM3 μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε το ψυγείο σας εξ αποστάσεως. Και να θυμάστε: εάν ξεχάσετε την πόρτα ανοιχτή, θα λάβετε ειδοποίηση στο κινητό σας, ενώ μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξτρά ψύξης εξ αποσπάσεως. Έτσι, επιστρέφοντας από τη λαϊκή αγορά ή το super market, το ψυγείο σας θα είναι πανέτοιμο για την τοποθέτηση των νέων προϊόντων.

InstaView™ για να τα έχετε όλα μπροστά σας!

Τέλος, θα ενθουσιαστείτε με τα μοντέλα που διαθέτουν InstaView™, χρηστικότητα και απαράμιλλη αισθητική. Θα γίνουν σίγουρα καθημερινός σας σύμμαχος! Απλώς χτυπήστε δύο φορές επάνω στο κομψό γυάλινο πάνελ, για να φωτιστεί το περιεχόμενο στο εσωτερικό χωρίς καμία απώλεια ψύξης.

Οι καλύτερες επιλογές σε ψυγείο ντουλάπα ανήκουν δικαιωματικά στην LG! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

  1. Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.
  2. Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη σύγκριση του χρόνου που απαιτείται για την πτώση της θερμοκρασίας του δοχείου νερού στην άνω θήκη μεταξύ των μοντέλων DoorCooling+™ και Non-DoorCooling+™.
  3. Απαιτείται η χρήση WI-FI.




SHARE