Μοντέρνα κουζίνα και πάγκος με λαχανικά και φρούτα
Η πρόταση της ΙΚΕΑ θα σε ενθουσιάσει/Φωτογραφία: Jason Briscoe/Unsplash
03|12|2023 09:28
SHARE
ΙΚΕΑ

Το έξυπνο item από τα ΙΚΕΑ που θα τακτοποιήσει την κουζίνα σου -Θα κάνει το μαγείρεμα παιχνιδάκι


Η ακαταστασία στην κουζίνα είναι ένα από τα πλέον πιο συχνά φαινόμενα και σε αυτό φυσικά οφείλονται όλα τα μικρά αντικείμενα που μπορεί να «πιάνουν» χώρο, τα κουζινικά, τα πιάτα και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει πάνω στους πάγκους.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ακαταστασία του σπιτιού είναι σίγουρα και τα μπαχαρικά, καθώς, τις περισσότερες φορές πιάνουν χώρο, λερώνουν το ντουλάπι, και δημιουργούν ένα σκέτο μπάχαλο.

Η λύση έρχεται από τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Φυσικά, εκτός από το ότι θα τακτοποιήσετε με έξυπνο τρόπο τα μπαχαρικά σας, θα κερδίσετε έξτρα χώρο και θα τακτοποιήσετε στο πι και φι τα ντουλάπια σας.

Το έξυπνο item από τα ΙΚΕΑ που θα τακτοποιήσει την κουζίνα σου -Τέλος στην ακαταστασία

Πρόκειται για μια οικονομική θήκη που μπαίνει εύκολα στα συρτάρια, είναι κομψή σε μαύρο χρώμα και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ.

Μπορείτε να οργανώσετε τα μπαχαρικά σας και να κρατήσετε πιο προσβάσιμα αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Το λάστιχο στο κάτω μέρος κρατάει τα βαζάκια με τα μπαχαρικά στη θέση τους, είναι εύκολο να αφαιρεθεί για να καθαριστεί.

Αυτό το ένθετο οργανώνει και αξιοποιεί τον χώρο μέσα στα συρτάρια, επίσης βλέπετε καλύτερα το περιεχόμενό του και βρίσκεται εύκολα τα αγαπημένα σας μπαχαρικά.

Δείτε εδώSHARE