Φωτογραφία: Ζara Home
Φωτογραφία: Ζara Home
ZARA HOME

To φωτιστικό από τα Zara Home που βγαίνει σε δύο χρώματα και αντανακλά ένα ζεστό φως


Eνα φωτιστικό από την συλλογή των Zara Home μάς τράβηξε την προσοχή όχι μόνο επειδή είναι φίνο, αλλά επειδή αντανακλά ένα ζεστό φως καθώς το εσωτερικό του αμπαζούρ είναι χρυσαφί.

Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται μια ανάσα μακριά και είναι η τέλεια ευκαιρία για ανανέωση στο σπίτι, με αντικείμενα που θα εμπλουτίσουν τους χώρους του σπιτιού μας με κομψότητα και αισθητική. Συνήθως, μια-δυο κινήσεις αρκούν για να φρεσκάρει κανείς κάθε δωμάτιο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία για ριζική ανακαίνιση.

Η αντικατάσταση του καναπέ που αγοράσαμε κάποια στιγμή στο παρελθόν, η αφαίρεση μπιμπελό και διάφορων άλλων αντικειμένων, που δημιουργούν απλά «φασαρία» και δεν αφήνουν το σπίτι να αναπνεύσει, και η αλλαγή του χρώματος στους τοίχους μπορούν να κάνουν θαύματα και να αλλάξουν εντελώς την εικόνα ενός δωματίου.

Καμιά φορά, ωστόσο, ένα μόνο φωτιστικό αρκεί. Ειδικά αν αυτό είναι ιδιαίτερο, στιλάτο και δημιουργεί μια απολαυστική ατμόσφαιρα στον χώρο.

Με μια έρευνα στη συλλογή των Zara Home βρήκαμε ένα εκπληκτικό φωτιστικό, το οποίο είναι απόλυτα chic και στιλάτο. Βγαίνει σε δύο χρώματα: σε μπεζ και μαύρο και ταιριάζει όχι μόνο στο υπνοδωμάτιο αλλά και το σαλόνι. Εκτός όμως από αυτό, το εσωτερικό του αμπαζούρ είναι χρυσαφί, κι έτσι αντανακλά ένα πολύ ζεστό φως.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ZARA HOME

Το έχουμε σημειώσει σε πολλά άρθρα της Βovary, πως ο φωτισμός του σπιτιού είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν μιλάμε για τη διακόσμησή του και την ατμόσφαιρα που θέλει κάποιος να κυριαρχεί στον κάθε χώρο.

Το σωστό φως μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε χαλαρώσει, ενώ ένα όμορφο φωτιστικό δίνει την απαραίτητη στιλιστική πινελιά στη διακόσμηση του καθιστικού και του υπνοδωματίου.

ZARA HOME

Σε μια περιήγηση στη συλλογή των Zara Home, βρήκαμε αυτό το υπέροχο, stylish φωτιστικό, το οποίο κοστίζει 55,99 αλλά φαίνεται expensive και πολυτελές, σαν να ξεπήδησε από τη συλλογή πολυτελούς brand.

ZARA HOME

Το φωτιστικό από τα Zara Home θα το βρεις εδώ.

Όπου και να το τοποθετήσετε, θα δημιουργήσετε μια χαλαρωτική, απολαυστική και σούπερ σικ ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

SHARE