Τραπεζαρία σαλονιού
To απίθανο καπέλο φωτιστικού οροφής/Φωτογραφία: ikea
SMART BUY

Το φωτιστικό οροφής από την ΙΚΕΑ που θα φέρει το καλοκαίρι στο σπίτι σου


Η τελευταία τάση στο interior design θέλει το σπίτι να γίνεται ένα αληθινό καταφύγιο χαλάρωσης, με τη βοήθεια της φύσης.

Ξύλινα coffee tables, γλάστρες και φρέσκα λουλούδια στο σαλόνι, έπιπλα με ψάθινες λεπτομέρειες και ψάθινα καλάθια στους τοίχους και έπιπλα ρατάν μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε μια αληθινή όαση καλαισθησίας.

Οσον αφορά τον φωτισμό, ένα απίθανο καπέλο φωτιστικού από την ΙΚΕΑ κέντρισε την προσοχή μας γιατί εκτός από πολύ κομψό και στιλάτο, είναι πολύ οικονομικό (κοστίζει μόνο 20 ευρώ). Είναι μοναδικό καθώς είναι από φύκια με φυσικές χρωματικές εναλλαγές, πλεγμένο στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες. Επιπλέον παρέχει έναν απαλό, λαμπερό φωτισμό, που δίνει στο σπίτι σου μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Φέτος το καλοκαίρι, το interior design υιοθετεί μια πιο φυσική, ξεκούραστη αισθητική και αυτό το καπέλο φωτιστικού από την ΙΚΕΑ ταιριάζει γάντι με την νέα τάση στην διακόσμηση του σπιτιού.

Αν είσαι σε διαδικασία που θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου, δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, που απαιτούν χρόνο κι ενδεχομένως και αρκετό κόπο για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Μικρά items μπορούν από μόνα τους να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τη δική σου διάθεση.

Αυτό το ιδιαίτερο φωτιστικό από την ΙΚΕΑ θα αναβαθμίσει το interior design του σπιτιού σου και θα προσφέρει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης στον χώρο. Το καλό είναι ότι μπορείς να το τοποθετήσεις όχι μόνο στην κουζίνα και στην τραπεζαρία του σαλονιού, αλλά και στο υπνοδωμάτιο δίνοντας μία boho ατμόσφαιρα στον χώρο.

Το καπέλο φωτιστικό οροφής από την ΙΚΕΑ θα το βρεις εδώ και έχει την ονομασία Torared.

Μάλιστα, αν αναζητήσεις το hashtag #torared στο Instagram θα βρεις πολλές αναρτήσεις , με τους φανατικούς της διακόσμησης να το έχουν υιοθετήσει ήδη και να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Χαρίζει μια boho πινελιά στον χώρο και το φυσικό υλικό προσδίδει ανεπιτήδευτη κομψότητα. Άλλωστε το boho στιλ, όπως έχουμε πολλές φορές σημειώσει εδώ στη BOVARY προστάζει ανεμελιά, ηρεμία, διαφορετικές από τις συνηθισμένες υφές και την «επαφή» μας με την φύση δίχως κόστος.

SHARE