Παπουτσοθήκη από την IKEA
Είναι σε λευκό χρώμα/Φωτογραφία: ikeagreece/instagram
ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από την IKEA που θα δώσει vintage χαρακτήρα στον χώρο


Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια το ρετρό στιλ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση.

Ο όρος «ρετρό» με μία πρώτη ματιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει οποιαδήποτε διακόσμηση υιοθετεί στοιχεία από δεκαετίες του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα, όμως, η ρετρό διακόσμηση μάς ταξιδεύει στα χρόνια μεταξύ της δεκαετίας του '50 και του '70.

Η αγάπη για τη vintage αισθητική με τα χρόνια ολοένα και αυξάνεται και οι περισσότεροι συνδυάζουν το σύγχρονο design με τις retro γραμμές, δημιουργώντας ένα απίθανο mix 'n' match για την διακόσμηση του σπιτιού τους. Ακόμη και για όσους ακολουθούν ένα διαφορετικό ύφος διακόσμησης, μερικές vintage πινελιές είναι πάντα απαραίτητες για να απογειώσουν τον χώρο του σπιτιού.

Αντικείμενα, όπως ένας χρυσός καθρέφτης, μια παλιά συρταριέρα, πίνακες ή ακόμα και χαλιά δίνουν ένα ρετρό στιλ στον χώρο. Στη συλλογή των IKEA εντοπίσαμε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό που θα το αγαπήσει κάθε οπαδός της vintage αισθητικής.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από την IKEA θα δώσει vintage χαρακτήρα στο δωμάτιο -Tέλειο για τους ρετρό lovers

Το επιτραπέζιο φωτιστικό της ΙΚΕΑ έχει την ονομασία TÄRNABY και θυμίζει την γνωστή λάμπα πετρελαίου. Βγαίνει σε δύο χρώματα: μαύρο και σε μπεζ.

Είναι ένα μικρό φωτιστικό το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας και να δώσετε ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Αν θέλετε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός, απλά γυρίστε το διακόπτη.

Δείτε το εδώ:

Το επιτραπέζιο φωτιστικό της ΙΚΕΑ κοστίζει 24.99 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο και προσφέρει μια ρετρό ατμόσφαιρα στον χώρο.

Αυτό το αντικείμενο θα διακοσμήσει όμορφα τον μπουφέ στο σαλόνι, τη βιβλιοθήκη αν το τοποθετήσεις σε ένα ράφι ή τη συρταριέρα στο υπνοδωμάτιό σου, φέρνοντας αμέσως ένα vintage στιλ στο χώρο σου.

SHARE