Σαλόνι διαμερίσματος με διακόσμηση ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ

Διαχρονικό, μίνιμαλ, ντιζαϊνάτο -Αυτό το φωτιστικό από την ΙΚΕΑ είναι η έξυπνη αγορά για το σαλόνι και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ


Less is more. Η απλότητα έχει δύναμη.

Είναι ένα κουμπί σίγασης στον θόρυβο της υπερβολής, του περιττού. Είναι μια άλλη έκφραση πολυτέλειας. Στον κόσμο του interior design, ο μίνιμαλ σχεδιασμός κάνει πολλές φορές συμβόλαιο με την διαχρονικότητα.

Ενα σπίτι χρειάζεται ελάχιστα design items για να αποκτήσει προσωπικότητα και να γίνει ένα υπέροχο μέρος για να ζεις.

Άνεση, λειτουργικότητα, έμπνευση. Μια αίσθηση ανακούφισης. Αυτά είναι τα ζητούμενα στο δρόμο της αναζήτησης των αντικειμένων που στήνουν το σκηνικό της ζωής μας στο σπίτι.

Ενας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την ατμόσφαιρα και την ενέργεια του σπιτιού είναι ο φωτισμός. Οσο πιο χαλαρωτικό είναι το φως σε έναν χώρο, ιδίως τις βραδινές ώρες, τόσο πιο ξεκούραστο γίνεται το περιβάλλον.

Βρήκαμε ένα φωτιστικό που μπορεί να ενταχθεί σε κάθε σαλόνι, ανεξάρτητα από τον διακοσμητικό του χαρακτήρα, και κοστίζει μόλις 8,99 ευρώ. (Δείτε το εδώ)

Αυτό το φωτιστικό της ΙΚΕΑ με το μίνιμαλ design του και το απαλό φως του, είναι η αγορά για την οποία σίγουρα δεν θα μετανιώσετε.

Δείτε το φωτιστικό εδώ

Τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι η αγαπημένη επιλογή των interior designers εδώ και αρκετές σεζόν. Το μίνιμαλ design τους είναι δώρο για τον χώρο.

Το συγκεκριμένο φωτιστικό από την ΙΚΕΑ, με λιγότερα από 10 ευρώ είναι η μια πραγματικά συμφέρουσα αγορά για το σαλόνι, το χωλ και την κρεβατοκάμαρά σας.

SHARE